Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΡ. ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΝ ΗΜΑΘΙΑΣ Ο ΠΑΝ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

Με μια σκληρή δήλωσή του ο υπεύθυνος τύπου της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Χατζησάββας παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τον Δημήτρη Χαμπίδη, γραμματέα της Ν.Ε ΣΥΝ Ημαθίας.
Η δήλωση του κ. Χατζησάββα εδώ: xronikagr.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Anamenomenh exeixh meta ta osa elaban xwra me thn periodeia ths Ammanatidou pou egine aformh gia paraithseis kai tote, asxeta an autes meta anaklhthikan. H alhtheia dystyxws gia th NE SYN einai auth pou perigrafei o kataggelwn, me mia klika na diafenteuei me koukoueditzikes methodes to komma.
Krima!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του του Χατζησάββα που έχει την τόλμη και στηλιτεύει δημόσια τα κακώς κείμενα στο χώρο του ΣΥΝ Ημαθίας, πράγματα που ούτε λίγο ούτε πολύ για μας που παρακολουθούμε τα της αριστεράς εδώ και χρόνια τα γνωρίζουμε. Το να βγαίνεις όμως και να τα καταγγέλεις δημόσια θέλει κότσια α μη τι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΕ ΨΗΤΟ (ΒΛΕΠΕ ΑΝΟΔΟΣ ΠΟΣΟΣΤΩΝ) ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια στο στόμα σου σύντροφε. Να ξέρεις πως οι απόψεις σου τόσο για τη φυσιογνωμία του κόμματός μας όσο και για την απαράδεκτη κλίκα της Ν.Ε. ΣΥΝ Ημαθίας τυγχάνουν ευρύτερης απήχησης, μεγαλύτερης ίσως από αυτή που φαντάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζησάββας είναι ότι πιο αξιόλογο είχε να επιδείξει αυτή η Ν.Ε. ΣΥΝ Ημαθίας.Η αλήθεια είναι ότι δεν τον υπολόγιζαν στην αρχή και ίσως να τον είχαν υποτιμήσει, μετά όμως από την περιοδεία της Αμμανατίδου και τα όσαν ακολούθησαν κατέστη σαφές ότι ο Χατζησάββας αποτελεί δυνατό χαρτί, επομένως πηγή κινδύνων για την κλίκα. Πιστεύω πως το σήριαλ θα έχει και νέα επεισόδια, δεδομένης της ορθής παραμονής του στη Ν.Ε. του ΣΥΝ αλλά και της γενναίας στάσης του να τολμά να εκφέρει δημόσιο λόγο και να τα βάζει ανοιχτά μαζί τους.