Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ Τ66

Σαφείς και αυστηρές εντολές τήρησης της νομοθεσίας στη λειτουργία των βιομηχανιών κομπόστας του Νομού μας προκειμένου να αποφευχθεί ρύπανση των υδάτινων αποδεκτών του Νομού μας έδωσε ο Νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, παρουσία όλων των εμπλεκομένων Διευθύνσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας (Τεχνικές Υπηρεσίες, Βιομηχανίας, Περιβάλλοντος, ΚΕΠΠΕ, Υγείας). Παρών στη σύσκεψη και ο Αντινομάρχης Υγείας Αντώνης Χατζόπουλος.
Η σύσκεψη ήταν συνέχεια άλλων συσκέψεων με το ίδιο θέμα που πραγματοποιήθηκαν στη Νομαρχία αλλά και στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους βιομηχανιών.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας παραγωγικής περιόδου, ο Νομάρχης ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων από τους μηχανισμούς της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όλων των βιομηχανιών του Νομού, με στόχο τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των βιολογικών τους καθαρισμών και την αποφυγή ρύπανσης από τα λύματά τους.
Για τις περιπτώσεις εισαγόμενης ρύπανσης από γειτονικό Νομό, ο Νομάρχης ζήτησε την καταγραφή του γεγονότος και την άμεση καταγγελία στη Δικαιοσύνη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣ:
(Τεχνικές Υπηρεσίες, Βιομηχανίας, Περιβάλλοντος, ΚΕΠΠΕ, Υγείας)
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα κάνει παρέμβαση καινούρια και ο δάσκαλος. Καλοκαίρι είναι, θέλουμε κάτι δροσιστικό. Έως παγωμένο μπορώ να πώ.
Θα έρθουμε στα ίσα μας.