Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ο Β.ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "προανάκριση"

Έντονα και με κατηγορηματικό τρόπο αντέδρασε ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλης Μιχαλακάκης με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" που αναφέρει ότι γίνεται προανάκριση από το Σώμα Ελεγκτών εξ αιτίας καταγγελίας του Δ. Παράσχου και ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Η υπόθεση αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2009 της δημοτικής επιχείρισης. Στο πρακτικό των συνεδριάσεων της ΕΔΑΝΑΛ γράφτηκε ότι έγινε η ψήφισή του σε συνεδρίαση της 31ης Δεκεμβρίου 2008 ενώ στην πραγματικότητα έγινε στην συνεδρίαση του Ιανουαρίου του 2009, δηλώνει στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο Β. Μιχαλακάκης τονίζοντας ακόμα ότι το λάθος έγινε εκ παραδρομής του αρμόδιου υπαλλήλου.
"Εμείς κάναμε συνεδρίαση στις 31 Δεκεμβρίου του ΄08 αλλά το θέμα του προϋπολογισμού δεν το είχαμε συζητήσει. Το συζητήσαμε στην επόμενη συνεδρίαση. Στη συνεδρίαση της 31ης Δεκεμβρίου συζητήσαμε και αποφασίσαμε για άλλα θέματα εμείς οι τρεις του ΔΣ που ήμασταν παρόντες.
Δεν είχαμε κανέναν λόγο να προβούμε σε παρατυπία. Η ψήφιση του προϋπολογισμού δεν απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία και όποτε και αν το βάζαμε το θέμα θα περνούσε. Συνεπώς, δεν είχαμε κανένα λόγο να κάνουμε όλα αυτά που έχουμε άδικα κατηγορηθεί.
Οι επιθέσεις που δεχόμαστε οφείλονται στην αδυναμία τους να ασκήσουν ουσιαστική κριτική στο πολύπλευρο έργο που έχουμε κάνει ως διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και περιορίζονται σε ασκήσεις λαϊκισμού και εντυπώσεων.
Θα αποδειχτεί η αλήθεια των γεγονότων από την διαδικασία που ξεκίνησε" είπε ο Βασίλης Μιχαλακάκης στα ΧΡΟΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: