Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την ανάγκη της διατήρησης αλλά και της επιπλέον ενίσχυσης με προσωπικό, των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου αυτά να μπορούν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες, ζήτησαν οι Δήμαρχοι Νάουσας και Αλεξάνδρειας κ.κ. Τ. Καραμπατζός και Χ. Γκιόνογλου αντίστοιχα, κατά την επίσκεψη τους στον Διευθυντή της ΔΕΗ στο Ν. Ημαθίας.
Συγκεκριμένα οι δύο Δήμαρχοι κατά τη συνομιλία τους με τον Διευθυντή της ΔΕΗ, του κατέστησαν σαφές ότι υπό την υφιστάμενη υπολειτουργία των δύο υποκαταστημάτων σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, οι κάτοικοι των δύο περιοχών του Νομού αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα εξυπηρέτησης και εξέφρασαν την ανησυχία τους, ότι θα διογκωθεί ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που τα δύο υποκαταστήματα κλείσουν οριστικά.
Από τον πλευρά του, ο Διευθυντής της ΔΕΗ αρχικά δήλωσε αναρμόδιος για να τους δώσει μια υπεύθυνη απάντηση, δεδομένου του ότι η ΔΕΗ ΑΕ. χωρίζεται σε δύο τομείς, Εμπορίου και Παραγωγής, με τον ίδιο να μπορεί να απαντήσει μόνο για αυτό που αφορά την παραγωγή και όχι αυτόν του Εμπορίου με τον οποίο συνδέεται και το αιτήματα των δύο Δημάρχων.
Ωστόσο ο ίδιος ο δήλωσε ότι απ’ ότι είναι σε θέση να γνωρίζει, δεν τίθεται θέμα οριστικού κλεισίματος των δύο καταστημάτων.
Οι απαντήσεις, πάντως, του Διευθυντή της ΔΕΗ στο Ν. Ημαθίας δεν έδειξαν να ικανοποιούν τους δύο Δημάρχους, οι οποίοι και δήλωσαν αποφασισμένοι να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στην περίπτωση που δεν αλλάξει η παρούσα κατάσταση με τα δύο υποκαταστήματα και τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι ακόμη και να κλείσουν αυτοί, υπό μορφή κατάληψης, τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ στις πόλεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: