Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ "αδειάζει" Γ. ΠΑΝΤΟ!!!

Προβληματισμό στην δημοτική παράταξη της μείζονος πλειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας προκάλεσε η απόφαση του επικεφαλής της Νίκου Γκαβαρδίνα να "αδειάσει" τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Πάντο στη συζήτηση για τον κανονισμό λειτουργίας του Κολυμβητήριου.
Ο κ. Γκαβαρδίνας διαφώνησε έντονα με την πρόταση της Δημαρχιακής Επιτροπής η οποία ΟΜΟΦΩΝΑ κατάρτισε και ψήφισε τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητήριου. Στην επιτροπή συμμετέχει ως εκπρόσωπος της παράταξης ο κ. Πάντος ο οποίος ήταν και ο κύριος συντάκτης του κανονισμού και ο κύριος εισηγητής της τιμολογιακής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμος. Και ήταν ο εισηγητής διότι η πολύχρονη ενεργή ενασχόλησή του με τους αθλητικούς συλλόγους αποτελεί το "διαβατήριο", το τεκμήριο να εκφέρει άποψη που εκ των πραγμάτων έχει βαρύτητα.
Ωστόσο, ο κ. Γκαβαρδίνας θέλοντας να διαφοροποιηθεί από την πρόταση της διοίκησης άρχισε να επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι τα 15€ ανά αθλητή που θα καταβάλει ο κάθε σύλλογος στον δήμο είναι πολύ λίγα.
Ο Γ. Πάντος στην τοποθέτησή του υπεραμύνθηκε της πρότασης της Δημαρχιακής Επιτροπής λέγοντας ότι το ορισθέν ποσό είναι απολύτως λογικό και ότι οι σύλλογοι με τα υπόλοιπα χρήματα θα πρέπει να καλύψουν έξοδα προπονητών και άλλα. Τουτέστιν, ορθά προτείναμε, κατέληξε διαφοροποιούμενος από τον αρχηγό του.
Είναι σαφές πως η επιλογή του Ν. Γκαβαρδίνα να "αδειάσει" τον συνεργάτη του εντάσσεται στη λογική της πόλωσης και της διατήρησης των υψηλών τόνων στην αντιπολίτευση που επιχειρεί να κάνει ώστε να αποκτήσει πρόκριμα στην διεκδίκηση του χρίσματος του υποψήφιου δημάρχου με την στήριξη της ΝΔ. Όμως, υποπίπτει σε λάθη όταν με άκομψο τρόπο εκθέτει συνεργάτες του της αξίας του Γιώργου Πάντου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν αναφέρεστε Κύριε Μόχλα στο γεγονός ότι ο Δήμος συζητάει επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο , με με ένα Σύλλογο που ακόμη δεν υπάρχει;Ζήτησε κανείς καταστατικό του Συλλόγου που έχει μοιράσει και έντυπα με τις ώρες προπόνησης, χωρίς κανείς να του κάνει παρατήρηση; Με ποιό δικαίωμα ο Δήμος του παραχωρεί χώρο στο Κολυμβητήριο να κάνει εγγραφές;Ας πάει να βρει γραφεία.Φυσικά δεν θα το ανεβάσεις γιατί δεν σε συμφέρει..

Ανώνυμος είπε...

DEN PAEI NA DOSEI KAMIA DIATAGH STO STRATO TORA POY EGINE KSANA KARABANAS? KAI POTE THA TON ROTHSEI O MOYSTAKAS AN EXEI THN IDIOTHTA TOY STRATIOTIKOY GIA NA MATHOUME TELIKA TI DIALO EINAI?