Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΜΕΑ - ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 12

-Τι ξεροκέφαλοι που είναι κι αυτοί; Δεν καταλαβαίνουν το συμφέρον τους;
Αρνητικοί στην κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή του Αλιάκμονα παραμένουν οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας. Ακόμα και μετά την ενημέρωση που τους έγινε από τον ρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νίκο Παπαποστόλου και τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Δάλλα, συνεχίζουν συγκεντρώνουν υπογραφές για να μην εγκατασταθεί στην συγκεκριμένη θέση το εργοστάσιο.
«Ακούσαμε τους δυο δημάρχους. Η θέση μας όμως παραμένει αρνητική. Δεν διαφωνούμε με την κατασκευή του εργοστασίου, διαφωνούμε με την θέση που θέλουν να το κατασκευάσουν» τόνισε ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Στέργιος Διαμάντης.
Στην ενημέρωση που έγινε, οι κ. Παπαποστόλου και Δάλλας τόνισαν ότι τα απορρίμματα θα μεταφέρονται νύχτα στο εργοστάσιο και από αγροτικούς δρόμους για να μην δημιουργούν πρόβλημα στο χωριό, η μονάδα θα κατασκευαστεί με σύγχρονη τεχνολογία και δεν θα ρυπαίνει ούτε θα υπάρχουν άσχημες οσμές, θα στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει οπτική επαφή, θα αποκατασταθεί η σημερινή χωματερή και θα λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τέλος το κόστος θα πέσει σε χαμηλά επίπεδα μετά την επιχορήγηση που θα λάβει ο Σύνδεσμος από την Πολιτεία.
Δεν έπεισαν όμως τους κατοίκους να αλλάξουν άποψη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ξεροκάφαλοι είναι αυτοί ρε Χάρη; Δεν καταλαβαίνουν το καλό τους; δεν βλέπουν ότι η δουλειά είναι μεγάλη και έχει για όλους; κάτι θα βγει και για αυτούς. δε βλέπουν τους άλλους που πήραν πάνω τους την υπεράσπιση του Μπόμπολα και του εργαστάσιου; Τόσο ξεπερασμένοι.