Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία μπήκε ο πολιτικός κόσμος της χώρας αφού την άλλη Κυριακή οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη της νέας Ευρωβουλής και την εκλογή των Ελλήνων ευρωβουλευτών
Στην Αλεξάνδρεια σήμερα το πρωί βρέθηκαν κλιμάκια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ τα οποία επισκέφθηκαν την Λαϊκή Αγορά και συνομίλησαν με τους επισκέπτες - αγοραστές και στη συνέχεια περπάτησαν την κεντρική οδό της πόλης καταλήγοντας στα καφέ του κέντρου.
Ο φακός της εφημερίδας μας απαθανάτισε τη Νεοδημοκρατκή συντροφιά που απαρτίζονταν από τους βουλευτές Μιχ. Χαλκίδη και Ηλ. Φωτιάδη, τον πρόεδρο και τον γραμματέας της ΝΟΔΕ Ημαθίας Βασίλη Ζωγράφο και Γιώργο Τζίλα.
Ο Μιχ. Χαλκίδης δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι όλοι ενωμένοι στη ΝΔ δίνουν τον αγώνα ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις 7 Ιουνίου.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ απαρτίζονταν τον γραμματέα της Ν.Ε Ημαθίας Στ. Παπαστεργίοιυ, τον γραμματέα της δημ. οργάνωσης Αλεξάνδρειας Γρ. Γιοβαννόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Απατσίδη και άλλους και επισκέφθηκε το χώρο της λαϊκής αγοράς καθώς επίσης και την αγορά της πόλης. Ενημέρωσαν τους πολίτες με υλικό καθώς επίσης και για την συγκέντρωση του Παπανδρέου την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως υπαρχει και η σιδηροπουλου και βλεπουμε το πασοκ να κινειται σε επιπεδο στελεχων. γιατι αν περιμεναμε απο τον βουλευτη ζητω που καηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ Θούλη μου