Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εντυπωσιάστηκα όταν άκουσα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην συνέντευξη τύπου, τον Έκτωρα Νασιώκα να απαντά στην ερώτησή μου ότι το επίπεδο υπηρεσιών υγείας στην Ημαθία είναι καλό, ανταποκρίνεται στον μέσο όρο νομών με τα χαρακτηριστικά του δικού μας. Βέβαια, ο βουλευτής Λάρισας είπε ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα αλλά και όπως έχουν καλά είναι.
Δεν γνωρίζω αν ο βουλευτής είχε έρθει σε επαφή και συνεργασία με τα στελέχη του κόμματος στην Ημαθία και τι του είπαν. Αν και αυτοί του μετέφεραν την ίδια εικόνα τότε θα πρέπει να ζούμε σε διαφορετικούς νομούς γιατί το σύνολο του πληθυσμού έχει διαφορετική άποψη αναφορικά με τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται τόσο από τα Νοσοκομεία όσο και το Κ.Υ Αλεξάνδρειας.
Λογικό ήταν να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα ο διοικητής του ΓΝΝ Βέροιας Αργύρης Γκαμπέσης. Είπε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει πληρότητα ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού παντού και μάλιστα ορισμένες φορές υπάρχουν και παραπάνω από όσους χρειαζόμαστε!
Τέλος, ο κ. Γκαμπέσης είπε στον κ. Νασιώκα ότι το ΕΚΑΒ επιτελεί χωρίς προβλήματα το έργο του και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα όμως δεν είναι τι είπε ο κ. Γκαμπέσης αφού είναι ανώτερος κυβερνητικό στέλεχος στο χώρο της υγείας και θα πρέπει να παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Το κακό είναι οτι και ο κ. Νασιώκας στην απάντησή του στα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε ότι η Ημαθία είναι καλυμμένη καλά με τις τρεις Μονάδες του ΕΚΑΒ που υπάρχουν στον νομό. Δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ αρνείται να παράσχει τη δυνατότητα στους ασθενείς από το Νησί ως το Κλειδί να διακομιστούν απευθείας στο Νοσοκομείο αλλά τους υποχρεώνει να πάνε πρώτα στο ΚΥ Αλεξάνδρειας και από κει στο Νοσοκομείο. Αποτέλεσμα; Να χάνονται ζωές γιατί το ΕΚΑΒ πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα.
Συμπερασματικά να πούμε ότι η επίσκεψη Νασιώκα στην Ημαθία πρόσφερε πολλά στη ΝΔ και στον Υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο ο οποίος όντας ευγενικός θα πρέπει να τον ευχαριστήσει γενναιόδωρα Δεν άκουσα μια λέξη κριτικής από τον βουλευτή Λάρισας και εκπλήσσομαι.
Η επίσκεψη του κ. Νασιώκα έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης με ομιλία στην ΕΛΗΑ. Τον βουλευτή συνόδευαν στις επισκέψεις του στα Νοσοκομεία  ο γραμματέας της ΝΕ κ. Στ. Παπαστεργίου και ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Ν.Ε κ. Σ. Κυριαζής.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας έχεις καταμπερδέψει Χάρη, τη μια φορά γράφεις υπέρ του ΠΑΣΟΚ την άλλη κατά. Τι γίνεται με σένα; Με τις μέρες σου είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ!
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ! ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΦΩΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΞΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ!

Xronika είπε...

Tην άποψή μου λέω. Γίνεται να είσαι στέλεχος της αντιπολίτευσης και λες ότι όλα είναι καλά; Δηλαδή τι θέλει να πει ο Έκτωρας; Ότι αύριο που θα γίνουν κυβέρνηση θα μας πουν ότι "αφού όλα είναι καλά δεν κάνουμε τίποτα στην Ημαθία";
Χ Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

AΡΙΣΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ. Η ΜΕΛΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Και τι περιμένατε από τον Τασο?Να αφήσει τα ρουσφέτια και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου???Γι' αυτά υπάρχει ο υποκόμος του ο Παπαστεργίου. Μην είμαστε και πλεονέκτες......

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!
ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !
ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.