Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εντελώς ανοιχτό, ορθάνοιχτο θα λέγαμε, άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο Γιάννης Γκιορτζής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια το πρωί της Πέμπτης.
Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2007 είπε ότι τον ενδιαφέρει η υποψηφιότητα με το χρίσμα του κόμματος πλην όμως έβαλε ορισμένες προϋποθέσεις.
Προϋποθέσεις δύσκολες θα λέγαμε να επιτευχθούν αφού ο κ. Γκιορτζής είπε ότι πρέπει να επιτευχθεί η ενότητα της ΝΔ, να επανακάμψουν όλα τα στελέχη του κόμματος που σήμερα βρίσκονται σε άλλους χώρους (βλέπε Σ. Κούγκας και άλλοι), να βρεθεί το χρηματικό ποσό του προεκλογικού αγώνα αφού δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 200 χιλιάρικα για να βγει δήμαρχος και για να τα βρει θα πρέπει να υπογράψει πολιτικά γραμμάτια τα οποία θα πρέπει να ξεπληρώσει άμα τη εκλογή του με αποτέλεσμα να μην κάνει ουσιαστικό έργο.
Σε συνομιλία που είχε με την εφημερίδα μας ο Γ. Γκιορτζής είπε ότι μίλησε γενικά, έθεσε επι τάπητος το θέμα και τις προϋποθέσεις που όντως είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Επίσης τόνισε ότι ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του ως εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και βέβαια ως νυν νομαρχιακό σύμβουλο της πλειοψηφίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ !!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ? ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. !!! ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο ανώνυμος.....