Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΤΟΝ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Χτες Δευτέρα επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού σχολείου της πόλης Στ. Τζούνης και το δ.σ του συλλόγου γονέων του σχολείου.
Ο διευθυντής αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει το σχολείο του και ζήτησε από τον δήμαρχο να κάνει ότι μπορεί ο δήμος ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στο σχολείο έχουν γίνει πολλές και ουσιαστικές παρεμβάσεις όπως η εξ αρχής ανακατασκευή των τουαλετών, η δημιουργία χώρου για την λειτουργία του Ολοήμερου σχολείου κλπ. Για τις παρεμβάσεις του δήμου στο διδακτήριο ο σύλλογος γονέων εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον δήμαρχο της πόλης που βέβαια τόνισε ότι είναι υποχρέωση της διοίκησης να παρεμβαίνει όπου και με όποιον τρόπο μπορεί ιδιαίτερα στα σχολεία της πόλης όπου φοιτά η νεολαία.
Τέλος, ο Μπ. Γκιόνογλου είπε στον κ. Τζούνη και στους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων ότι θα γίνει λίαν συντόμως από τον ίδιο επίσκεψη στο χώρο του σχολείου ώστε να διαπιστώσει δια ζώσης την κατάσταση και στη συνέχεια να δοθούν οι κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του δήμου για να λυθούν τα όποια προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: