Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;

Έχει παραπάει αυτό το χάλι που έχει κάθε μέρα και κορυφώνεται το Σάββατο η είσοδος της Αλεξάνδρειας από την πλευρά των σιδηροδρομικών γραμμών. Ενώ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην μια πλευρά του δρόμου (Μεγ. Αλεξάνδρου) κανείς δεν εφαρμόζει την διάταξη της τροχαίας με αποτέλεσμα να μένει ένα και αυτό πολύ στενό πέρασμα για τα αυτοκίνητα.
Η κατάσταση που επικρατεί οφείλεται κυρίως στους εκθέτες- πωλητές της λαϊκής αγοράς που παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους και βέβαια στους επισκέπτες της αγοράς. Άμεσα θα πρέπει η τροχαία να βάλει μια τάξη στο συγκεκριμένο σημείο της Αλεξάνδρειας, η κατάσταση έχει παραπάει. Εκτός κι αν η τροχαία έχει έλλειμμα ανδρών ή άλλες προτεραιότητες.
*Η φωτογραφία είναι στο ύψος του γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου. Απο δω αρχίζει το χάλι..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

BLEPEIS I ASTYNOMIA KANEIS TIN DOYLEIA TIS EKEI POY DEN YPARXOYN PINAKIDES OPOS DILADI STO PLATI MOY DOSA KLISI TIN STIGMI POY YPARXEI APOFASI APO TON DIMO OTI O PROIN PEZODROMOS DEN EINAI TIPOTA KAI PROS APANTISI TOYS DIMOY PROS TIN ASTYNOMIA ANAFEROYN OTI EINAI ANEPITREPTO NA DINOYN KLISEIS .....ALLA EIPAME