Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΝΕΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

*Για την οικονομία και την κρίση η Συλβ. Ράπτη
Ικανοποιημένη δήλωσε η κ. Σιλβ. Ράπτη, μέλος του Π.Σ του Πασόκ που βρέθηκε το Σάββατο επικεφαλής κλιμακίου στη Βέροια, από την θετική υποδοχή από τους πολίτες της πόλης που συνάντησε.
Η κ. Ράπτη συνοδευόμενη
από τον βουλευτή Τάσο Σιδηρόπουλο και τον γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας του κόμματος, επισκέφθηκαν την αγορά της Βέροιας, τα καταστήματά της, τα καφέ της και συναντήθηκαν με κόσμο. Αντάλλαξαν απόψεις, άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματά τους και δέχτηκαν από όλους την προτροπή «κρατήστε δυνατά ως Πασόκ, συνεχίστε αν παλεύετε για μας».
Αυτά είπε μεταξύ των άλλων ως τις κυρίαρχες εντυπώσεις από την επίσκεψη στην πόλη η βουλευτής της Α΄ Αθηνών κ. Ράπτη και πρόσθεσε ότι στον οικονομικό τομέα, η κ. Ράπτη σημείωσε ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν στόχο να ενισχύσουν όσους πλήττονται από την οικονομική κρίση και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για κακοδιαχείριση. Η κ. Ράπτη κατηγόρησε την κυβέρνηση και για μια σειρά από θέματα όπως την επιβολή 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ νέων φόρων το 2009, την μείωση κατά 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ των δημοσίων επενδύσεων, την αύξηση 20% των τελών κυκλοφορίας, την κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των ελευθέρων επαγγελματιών, την φορολόγηση εισοδημάτων που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας, την εν λευκώ ενίσχυση με 28 δισεκατομμύρια ευρώ των τραπεζών.
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ εκτός από την περιοδεία στην αγορά της Βέροιας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο Εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας και συνάντηση με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Ημαθίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου 4ης Περιφέρειας και των Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: