Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

KΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Πασόκ ευρισκόμενο σε συνεχή εργασιοθεραπεία στέλνει ανά δυο εβδομάδες κλιμάκια στελεχών σε διάφορους νομούς της χώρας. Στην Ημαθία σήμερα ήρθε ένα κλιμάκιο αρμόδιο για αγροτικά θέματα με επικεφαλής την Τώνια Αντωνίου, βουλευτή Φθιώτιδας και τον Σάββα Τσολάκη, μέλους του Εθν. Συμβουλίου Πασόκ από το τμήμα του αγροτικού τομέα του κόμματος, επισκέφθηκαν κονσερβοποιεία της περιοχής (ΑΛΜΜΕ, Venus, Α.Σ. Μέσης), παραχώρησαν συνέντευξη τύπου το μεσημέρι και το απόγευμα έκαναν επαφές με αγρότες στον Κοπανό.
Η κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στην κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας ότι αυτή ευθύνεται για τη μείωση του εισοδήματος των αγροτών και τη στασιμότητα των τιμών των προϊόντων. «Αντ’ αυτού τον τελευταίο καιρό είδαμε στελέχη της ΝΔ να πηδούν από τα παράθυρα, είδαμε συζύγους Υπουργών να πλουτίζουν αλλά και τα περίφημα golden boys», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, δήλωσε ότι παρά τις παγκόσμιες ανακατατάξεις στην οικονομία και την αγροτική πολιτική, ο κ. Καραμανλής δεν έδειξε να έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση για το μοντέλο ανάπτυξης, οικονομικής και αγροτικής, που θα ακολουθήσει η χώρα. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για πελατειακή πολιτική και έλλειψη εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού για τον αγροτικό τομέα. Μίλησε για αδιαφάνεια στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο, ενώ επανέλαβε ότι οι αγρότες χάνουν την αγοραστική τους δύναμη, μίλησε για την ακρίβεια και τις εργασιακές σχέσεις οι οποίες αλλάζουν εις βάρος των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: