Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΣΣΑΛΑΣ: Τα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ είναι θεσμός.


Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του δήμου Αλεξάνδρειας με την επωνυμία "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2008" και των οποίων την ευθύνη της οργάνωσης έχει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Μεσσαλάς.
Ο κ. Μεσσαλας στην εναρκτήρια ομιλία του, στην πλατεία Παπαντωνίου τόνισε: "Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Ο δήμος Αλεξάνδρειας ,το Πνευματικό πολιτιστικό κέντρο και η επιχείρηση δημοτικής ανάπτυξης πιστοί στο ραντεβού μαζί σας , έχουν προγραμματίσει για φέτος μία σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ψυχαγωγία σας. Τα «Αλεξάνδρεια» είναι θεσμός πια και προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να βελτιώνουμε την ποιότητα και την ποσότητα των παραστάσεων και συναυλιών που γίνονται στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης. Σήμερα είναι η έναρξη των «Αλεξάνδρειων 2008» και δεν μπορούσα για τη σημερινή μέρα να φανταστώ καλύτερο μέρος από την πλατεία Παπαντωνίου, τιμώντας έτσι την ιστορία αυτής της πλευράς της πόλης την ιστορία του Γιδά που ξεκίνησε από εδώ και εξελίχθηκε σε πόλη ικανή να ανταγωνισθεί τα άλλα αστικά κέντρα της Ημαθίας αλλά και της Μακεδονίας γενικότερα. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή και την στήριξή που απλόχερα προσφέρεται σε αυτή την προσπάθεια, και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ".
Οι εκδηλώσεις που συζητήθηκαν ήταν το θεατρικό "12η Νύχτα" με τον θίασο του Π. Σκουρολιάκου και βέβαια η συναυλία του Βασ. Παπακωνσταντίνου με τον Θηβαίο.(φωτ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: