Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΗΜΑΘΙΑΣ
Σε διαδικασίες διαπίστευσης των υπηρεσιών του προχωρά το διάστημα αυτό με εντολή του Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ημαθίας, με στόχο να σταθεί επάξια και ανταγωνιστικά ως δημόσιος οργανισμός στο ιδιαιτέρως δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε έπειτα από την επιτυχημένη λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα. Αυτό ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Νομάρχη, με τη συμμετοχή του Γ.Γ, της Ν.Α. Ημαθίας Σταύρου Γιανναβαρτζή και του Προϊσταμένου του Δημόσιου ΚΤΕΟ Γιώργου Μιχαηλίδη.
Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούνται ήδη από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας στο Δημόσιο ΚΤΕΟ εργασίες συντήρησης των κτιριακών υποδομών (εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου, περιβάλλων χώρος κ.α.), των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών (εξαερισμός κ.α.), καθώς και συντήρηση και εμπλουτισμός των μηχανημάτων του (π.χ. προμήθεια αμορτισισιερόμετρου και άλλων μηχανημάτων ελέγχου που να καλύπτουν τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17020), ώστε να είναι διακριβωμένα και να συνοδεύονται από το σχετικό πιστοποιητικό.
Μετά το τέλος όλων των εργασιών και διαδικασιών το ΚΤΕΟ θα λειτουργεί με εγχειρίδιο ποιότητας, νέο οργανόγραμμα, αλλά και νέα οργάνωση των υπηρεσιών του, ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό και να προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες στο κοινό του Νομού Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: