Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ "12"

Δάλλας: Το Πασόκ πρέπει να αποκτήσει καθαρή θέση
Δέλας: Το Πασόκ έχει θέση για την θέση "12" και την είπε ο Βενιζέλος στη Βουλή
Δημόσια ήταν η αντιπαράθεση των στελεχών του Πασόκ για την υπόθεση της χωροθέτησης της κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Ημαθίας, που ως γνωστόν έχει προκρίνει την θέση 12 η πλειοψηφία των δημάρχων του νομού.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου (ΕΣΔΑ) Γιάννης Δάλλας, δήμαρχος Μακεδονίδος, τόνισε απευθυνόμενος στον Γ. Ραγκούση ότι «επιτέλους το Πασόκ πρέπει να αποκτήσει καθαρή θέση για το θέμα της χωροθέτησης. Δεν μπορεί να έχουν άλλη άποψη τα μέλη του Πασόκ σε διάφορους φορείς όπως το ΤΕΕ και με συνεχείς προσφυγές να μπλοκάρουν την πορεία υλοποίησης του έργου», είπε χαρακτηριστικά.
Η κάλυψη ή καλύτερα το άδειασμα του δημάρχου ήρθε αυτομάτως από τον γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Στ. Παπαστεργίου που είπε «το Πασόκ δεν έχει εκπροσώπους σε φορείς».
Η διαφωνία ωστόσο έγινε πιο εμφανής όταν στη συνέχεια ο γραμματέας του ΕΚ Βέροιας κ. Γ. Δέλας είπε ότι το Πασόκ έχει θέση σχετικά με τον χώρο που έχει επιλεγεί να κατασκευαστεί η Μονάδα. Παρουσίασε ένα έγγραφο με την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σήμερα του κόμματος Ευ. Βενιζέλου που διαφωνεί με την θέση «12».
Από την πλευρά του ο Γ. Ραγκούσης προσπάθησε να συγκεράσει τις απόψεις λέγοντας ότι το Πασόκ επιθυμεί να λύνονται τόσο σοβαρά ζητήματα και στην προκειμένη περίπτωση αφού υπάρχει η ομοφωνία των ΟΤΑ τότε το έργο πρέπει να προχωρήσει πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δέλας θα διεκδικήσει χρίσμα για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μακεδονίδος από το ΠΑΣΟΚ...
Μόχλα σιγά σιγά να βγάζουμε και τι γινεται με τις υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε δημοτικές / νομαρχιακές.
Υπάρχει παρασκήνιο μεγάλο...