Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εκλογές αποφάσισε να κάνει εντος του Νοεμβρίου το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στην τελευταία του συνεδρίαση. Ως γνωστόν η θητεία του συμβουλίου εκπνέει μέσα στο 2008 και ορίστηκε οι εκλογές να γίνουν μέσα στον μήνα αυτόν ώστε από το νέο έτος ο σύλλογος να έχει και νέα διοίκηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις παρατάξεις που απαρτίζουν το ΔΣ θα κινηθούν ως εξής:
1.Η πλειοψηφούσα παράταξη που ωστόσο βρέθηκε στην αντιπολίτευση αφού οι άλλες δυο συνεργάστηκαν και την απέκλεισαν θα συγκροτήσει και θα κατεβάσει εκ νέου ψηφοδέλτιο έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις της αλλά και ορισμένα παλαιά και έμπειρα. Ακούγεται ότι θα δραστηριοποιηθεί εκ νέου ο παλιός και απόλυτα πετυχημένος πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Δημητριάδης (φωτ.) ως υποψήφιος σύμβουλος έχοντας ξεκαθαρίσει απόλυτα ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρεία του συλλόγου ει μη μόνο να περιέλθει ο σύλλογος σε μια διοίκηση που θα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από την απερχόμενη.
2.Η παράταξη του Μ. Πλατσά- Κ. Κατρανίτσα (φωτ.), του νυν προέδρου, φέρεται να έχει διιστάμενες απόψεις. Η ΝΔ ως κόμμα δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για την εκλογή αυτή και αφήνει μόνο του τον απερχόμενο πρόεδρο που σημειώτεον είναι στέλεχος της οργάνωσης την ΝΔ στην Αλεξάνδρεια να αποφασίσει και να δουλέψει μόνος του. Κατά τα φαινόμενο, ο Μ. Πλατσάς θα αντιμετωπίσει σειρά προβλημάτων από τους ομοϊδεάτες του όσον αφορά στην συγκρότηση ψηφοδελτίου.
3. Η παράταξη της Κ. Αλευρά- Γ. Παπαδόπουλου(φωτ.) δεν κινείται προς το παρών. Πληροφορίες της εφημερίδας μας λένε ότι η ίδια η κ. Αλευρά δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια αλλά είναι της άποψης ότι πρέπει να γίνει αλλαγή της διοίκησης ασχέτως αν και ίδια αποτελεί τμήμα αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: