Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

αύριο Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.

Συνέρχεται αύριο, Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 7 μ.μ., σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατέος, για να συζητήσει τα παρακάτω θέματα:
1.Διατύπωση απόψεων και παρατηρήσεων Δήμου Πλατέος επί της προτάσεως του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις συγχωνεύσεις Δήμων στο Νομό Ημαθίας, στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
2.Καθορισμός Συγκοινωνιακού Έργου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Συν-Κοινωνία» – Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δήμου έτους 2008 – Ορισμός «Επιτροπής Παρακολούθησης Συγκοινωνιακού Έργου» – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή σύμβασης με το ΚΤΕΛ Νομού Ημαθίας Α.Ε.
3.Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης για την εκπόνηση «Μελέτης Αρδευτικού Δικτύου Αγροκτημάτων Περιοχής Νησελουδίου, Πρασινάδας, Πλατάνου και Κλειδίου Δήμου Πλατέος» – Παράταση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης Προγραμματικής Σύμβασης.
4.Επί αιτήσεως της Εταιρίας Space Hellas A.E., αναδόχου του έργου «Ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου τοπικής πρόσβασης του Δήμου Πλατέος», για παράταση της χρονικής προθεσμίας παράδοσης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: