Κυριακή 19 Απριλίου 2015

VIDEO- Λαπαβίτσα από Νάουσα: Αν όχι συμφωνία με δανειστές τότε εκλογές

Ο Λαπαβίτσας είναι ξεκάθαρος όσον αφορά το επίδικο της διαπραγμάτευσης και δηλώνει με πλήρη σαφήνεια και για ακόμα μια φορά ότι τη λύση πρέπει να τη δώσει ο λαός με εκλογές στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία στη βάση των "κόκκινων" γραμμών που ετέθησαν από τον Τσίπρα και αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις, τις συντάξεις κλπ.
Αν, λέει ο βουλευτής στην κάμερα του ΔΙΟΝ ΤV, δεν γίνει κατορθωτή η....
συμφωνία διότι οι δανειστές είναι πολύ σκληροί τότε θα πρέπει να κληθεί ο λαός να επιλέξει ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει η χώρα διότι η εντολή της 25ης Ιανουαρίου ήτανε να ακυρωθεί το μνημόνιο εντός του ευρώ. 
Βέβαια, αφήνει και την αιχμή ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να τεθούν ενώπιον του λαού ξεκάθαρα τα πράγματα και αυτός να αποφασίσει για το ...επίδικο. 
Το επίδικο είναι αν θα μείνουμε σ΄ αυτή την ΕΕ και το ευρώ ή αν θα αποχωρήσουμε. Απλά πράγματα.

Ωστόσο, θα τολμήσω να σχολιάσω χωρίς να είμαι οικονομολόγος ούτε πανεπιστημιακός. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στη βάση των "κόκκινων" γραμμών του Τσίπρα και οδηγηθούμε σε εκλογές και δοθεί η εντολή για ρήξη και έξοδο από το ευρώ γιατί όλο αυτό το διάστημα πληρώνουμε ένα κάρο εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια αφήνοντας τα δημόσια ταμεία άδεια; 
Πως θα πορευτεί η χώρα; Με τι λεφτά θα φάει ο λαός; Γιατί αδυνατίζει την άμυνα η κυβέρνηση; Σε τί άραγε ελπίζει αν όχι σε συμφωνία τον Ιούνιο;

Το βίντεο είναι από:https://www.youtube.com/watch?t=25&v=3IcefLG37GQ


Δεν υπάρχουν σχόλια: