Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Το έργο της ανάπλασης έχει αστοχίες. Προτείνει η Δ. Αρχή να σταματήσει

Το έργο της ανάπλασης της Αλεξάνδρειας έχει αρκετά προβλήματα και αυτό είναι πλέον κοινός τόπος σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρ. Αλευράς αναφέροντας ορισμένα ενδεικτικά παραδείγματα και αμέσως μετά ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης όχι μόνο συνηγόρησε ....
αλλά υπερθεμάτισε λέγοντας ότι "το έργο έχει αστοχίες.

Το γνωρίζουμε και ήδη έχει ενημερωθεί η Διαχειριστική Αρχή και μάλιστα πρότεινε ακραία μέτρα, είπε ο δήμαρχος. Ο Φ. Δημητριάδης συνέχισε λέγοντας ότι η Διαχ. Αρχή πρότεινε να σταματήσει το έργο και να καταγγελθεί η σύμβαση με τον εργολάβο που είναι ο τέως δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου που είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.
Βέβαια, ο δήμαρχος ανέφερε ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος είτε να σταματήσει η χρηματοδότηση του έργου είτε να παρατηρηθούν μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωσή του και αυτό θα πρέπει αντιμετωπιστεί με προσοχή...

Ο τέως δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι αυτές τις μέρες που βρέχει η απορροή των νερών δε μπορεί να γίνει με επάρκεια αφού το δίκτυο δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.
Ο Μπ. Γκιόνογλου επίσης αξιολόγησε την ερώτηση του Χρ. Αλευρά ως κακότητα εναντίον του και της εργοληπτικής εταιρίας της οποίας είναι πρόεδρος. Βέβαια, κατά τον τέως δήμαρχο η όποιες ερωτήσεις και κριτικές γίνονται για το συγκεκριμένο έργο τόσο για την διαδικασία της δημοπρασίας όσο και την υλοποίησή του αποτελούν εμπαθή συμπεριφορά.
Έτσι είναι αν έτσι νομίζει..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κύριε Δήμαρχε, αυτό το έργο τις ανάπλασις έχει οσμή βοθρολυμάτων.