Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ποια η διαφορά ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγής; Γιατί φωνάζει ο Καρατζαφέρης; Τι πρέπει να κάνει η Αριστερά;

Ποια η διαφορά του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής;  (Δείτε το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης)
Πρόκειται για δυο φασιστικά κόμματα και διαφέρουν ότι ο μεν πρώτος είναι φασίστας Χριστιανός ορθόδοξος και ο δεύτερος είναι φασίστας ειδωλολάτρης.
Και οι δυο είναι φασίστες και ως τέτοιοι είναι επικίνδυνοι για το λαό και θα πρέπει ο αγώνας που πρέπει να δυναμώσει να τους αντιμετωπίσει από κοινού.
Το ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τον αγχωμένο...
Καρατζαφέρη να επιτίθεται εναντίον του "φύρερ" Μιχαλολιάκου και της ναζιστικής του οργάνωσης δεν πρέπει να μας παραπλανά ότι είναι του ιδίου φυράματος. Η επίθεση γίνεται γιατί ο Καρατζαφύρερ χάνει τα μεγαλεία του Κοινοβουλευτισμού όταν ονειρεύονταν πως θα μπορούσε να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα.
Το κόμμα του έκανε τη δουλειά που χρειάζονταν το σύστημα, στήριξε τον δοτό Παπαδήμο ως πρωθυπουργό και τώρα αφέθηκε να σβήσει με τη διαδικασία του αργού θανάτου.
Δεν τον λυπάμαι τον Καρατζαφέρη. Είναι ίσως ο κύριος υπεύθυνος που ένα σημαντικό τμήμα του λαού ανέπτυξε δεξιότατα ανακλαστικά, συντηρητικοποίησε μια ολόκληρη γενιά με αυτά που υποστήριζε για τους μετανάστες, τους παπάδες, τις θρησκευτικές μειονότητες κλπ από τα φιλόξενα και αδηφάγα τηλεοπτικά παράθυρα που διψούσαν για νούμερα.
Ο Καρατζαφέρης τελειώνει πολιτικά γιατί δεν τον χρειάζεται άλλο το σύστημα. Χρειάζεται όμως τους Χρυσαυγίτες ως το ακροδεξιό μαντρόσκυλο εντός Βουλής για να φοβερίζει το λαό λέγοντας ότι το ένα ενδεχόμενο είναι γίνει Κυβέρνηση ο ναζιστής Μιχαλολιάκος είτε να γίνει Κυβέρνηση η κομμουνιστική Αριστερά. Μεταξύ των δυο άκρων, σύμφωνα με το σύστημα που τα εξομοιώνει, πρέπει ο λαός να επιλέξει την στήριξη στα κόμματα του συστήματος ώστε να μην αλλάξει τίποτα.
Η ακροδεξιά απειλή είναι ανύπαρκτη για το σύστημα αφού είναι μέρος του. Είναι όμως άκρως επικίνδυνη για τα λαϊκά συμφέροντα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.
Συνεπώς, πρέπει να προταχθεί ο αντιφασιστικός αγώνας με συγκρότηση ενός κοινού μετώπου της Αριστεράς που θα είναι πολυεπίπεδος. Τόσο σε πολιτικό όσο και σε κινηματικό επίπεδο η Αριστερά πρέπει να "καθαρίσει" τις γειτονιές από τους δολοφόνους της Χ.Α και να καταρρίψει την όποια επιχειρηματολογία τους που βρίσκει έδαφος στους εξαθλιωμένους και φοβισμένους συμπολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: