Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ- ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ- ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ Η Τ.Ο ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Απ. Βάσσιος
Περίεργα πλάσματα αυτοί οι Πασόκοι. Διαβάζω μόλις πριν από λίγο την ανακοίνώση της ΤΟ Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης που υπογράφει ο Απ. Βάσσιος και αναρωτιέμαι: Μα, αφού διαφωνούν και καταγγέλλουν γιατί δε φεύγουν; Τι περιμένουν άραγε να συμβεί; Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικό κόμμα, άσε που ...
δεν ήταν ποτέ;
Όπως κι αν το δει κανείς το θέμα είναι δύσκολο να το ερμηνεύσει αν δεν είναι ...Πασόκος.
Δείτε την ανακοίνωση της οργάνωσης που λέει ότι δε θα καταθέσει στεφάνι στην επέτειο της 28 Οκτωβρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας:

"Συντροφισσες συντροφοι φιλες και φιλοι η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σταυρουπολης δεν θα καταθεσει στεφανι στην επετειο της 28ης Οκτωμβριου στην μνημη των αγωνιστων του αλβανικου επους και της εθνικης αντιστασης ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΕΝΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ αλλα ως ενδειξη διαμαρτυριας για την αντιλαικη συντηριτικη κοινωνικοοικονομικη πο...λιτικη της σημερινης κυβερνησης που εκλεχτηκε υπο την σημαια της προοδευτικης δημοκρατικης σοσιαλιστικης παραταξης !!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ !!!
Τιμουμε τους αγωνιστες μας με εναν χαιρετισμο και και τους ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ οτι θα ειμαστε οι συνεχιστες του αγωνα τους για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: