Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

*100 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ 16-25 ΕΤΩΝ
*ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και η Επιχείρηση Δημοτικής Ανάπτυξης Αλεξάνδρειας (Ε.Δ.ΑΝ.ΑΛ.) προσπαθούν ενεργά να στηρίξουν το πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού με τίτλο: «Μία Αρχή, Μια Ευκαιρία», αιτούμενοι στον ΟΑΕΔ για 20 θέσεις Γραμματειακής Υποστήριξης, 20 θέσεις Υπαλλήλων Γραφείου και 60 θέσεις Τεχνικού Προσωπικού.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ίντερνετ στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση http://www.oaed.gr/. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι νέοι ηλικίας 16 εώς 25 ετών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Με το πρόγραμμα τίθεται για πρώτη φορά σε εφαρμογή η δράση «Προεργασία», που προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη προϋπηρεσία, με μισθό και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.
Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 16 έως 25 ετών:
Που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας,
Που έχουν εγκαταλείψει νωρίς το σχολείο (μετά το Γυμνάσιο) ή το έχουν τελειώσει, χωρίς να συνεχίσουν σπουδές σε οποιαδήποτε βαθμίδα του εκπαιδευτικού συστήματος και
Στους οποίους δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα, καμία ευκαιρία απασχόλησης ή συμπληρωματική επιμόρφωση, είτε με τη με τη μορφή της εργασιακής σχέσης, είτε με οποιαδήποτε μορφή αναγνωρισμένης κατάρτισης.
Οι νέοι μπορούν, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτεραιότητές τους, να επιλέξουν να ωφεληθούν από μία, μεταξύ των τριών δράσεων του προγράμματος. Δηλαδή από:
1.Το πρόγραμμα «προεργασία» για την απόκτηση προϋπηρεσίας,
2.Το πρόγραμμα πιστοποιημένης κατάρτισης στην πληροφορική ή
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eipame, na stirizeis ton dimarxo alla na les oti to programma einai ths kybenrisis. Oysiastika o dimarxos poy leei oti einai PASOK kanei th doyleia ths ND kai oti perisseepsi tha minei kai gia ayton. Na ton xairontai ekei sto komma toy. Oxi oti emeis pame kalytera alla prospathoyme na meinoyme stis karekles.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος δεν θα χρεωθεί τίποτα από αυτό το το πρόγραμμα, γι΄αυτό ζητάει και τόσα άτομα.Οτι θα πληρώνεται ο εργαζόμενος , θα το πληρώνεται από τον ΟΑΕΔ και μόνο ,χωρίς καμμία συμμετοχή του Δήμου. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Τ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ?
ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σας πειράζει που ο μέγας Μπάμπης σας κάνει να τρέχετε κάθε φορά; Σας πειράζει που είναι μάγκας δήμαρχος και που θα ξαναβγει μετά απο δυο χρονια.
Χωνέψτε το οτι ξανά δήμαρχος θα είναι το΄10

Ανώνυμος είπε...

O AMPATZIDIS GIATI DE LEEI TIPOTA? DEN KSEREI NA MILAEI? POS THELEI NA GINEI DHMARXOS? EKTOS KAI AN TA LEEI STON FILO TOY TON KITSO