Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "12"

*Έχω άποψη και θέση: δεν πρέπει να γίνει η μονάδα στην θέση "12"
Σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κοινοβουλευτικός εκπρόπος του ΠΑΣΟΚ για την θέση "12" τα εξής:
"Είμαι απολύτως αντίθετος στο να χωροθετηθεί η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην θέση «12». Υπάρχει πρόβλημα, όχι μόνο στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, άρα των μνημείων και μνημείων που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί που κατά πάσα πιθανότητα έχουν μεγάλη σημασία, αρχαιολογικοί και ιστορικοί. Επίσης, υπάρχει το ζήτημα της ύδρευσης της Θεσσαλονίκης. Άρα λοιπόν, συντρέχουν δυο αρνητικοί λόγοι που είναι πάρα πολύ σοβαροί. Εξ άλλου υπάρχουν και άλλοι χώροι στην Ημαθία που μπορεί εκεί να γίνει η μονάδα. Ας μην εγκλωβιζόμαστε σε ένα τεχνικό ζήτημα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι χαίρονται και ποιοι έχουν μεγάλη στεναχώρια για τα όσα είπε ο Μπένυ για την θέση 12; Ο γραμματέας έχει άποψη ή δεν αποφάσισε ακόμα ο βουλευτής του που τον έκανε γραμματέα και έφαγε εν ψυχρώ τον Μελέτη που ήταν ανεξάρτητος.

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένουμε απο τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ να μας που που πρέπει να γίνει η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων δεν πάμε καλά.
Δηλαδή, ανέλαβαν οι δεξιοί τον ΕΣΔΑ για να τους πει ο ΒΕνιζέλος που να κάνουν τη δουλειά τους?
ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ
ΦΥΛΑΧΘΗ ΤΕΕ ΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει όπου θέλει ο Μπόμπολας. Αφού είτε έτσι είτε αλλιώς αυτός θα τα πάρει τα ευρώ. Ο μεγάλος τζόγος γίνεται γιατί θα αλλάξει τσέπες το δώρο που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Σωστά υπάρχει ο προβληματισμός σχετικά με την άποψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την θέση 12. Πολύ σωστά ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν έχουν θέση ο βουλευτής Σιδηρόπουλος και τα στελέχη της ΝΕ. Όλοι τους όμως ξεχνάνε ότι απο την Ημαθία είναι και η κ. Σιδηροπούλου που είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Αυτή δεν έχει θέση για το θέμα αυτό; Και αν έχει γιατί δεν τη λέει;