Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΝΤΡΕΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ- ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Kαι επίσημα άρχισε η περίοδος της κόντρας μεταξύ του Γρηγόρη Στεργιόπουλου και του Παναγιώτη Γκυρίνη.
Ο πρώτος είναι δήμαρχος και ο δεύτερος αντιδήμαρχος στο δήμο Αντιγονιδών.
Στην συνεδρίαση του συμβουλίου ο αντιδήμαρχος καταψήφισε δυο από τα πλέον σπουδαία θέματα όλης της χρονιάς. Το τεχνικό πρόγραμμα και την πρόταση του δημάρχου για την αύξηση των δημοτικών τελών.
Είναι γνωστό ότι ο Γκυρίνης έχει εκφράσει από το καλοκαίρι ακόμα την πρόθεσή του ή καλύτερα την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αντιγονιδών είτε με το χρίσμα της ΝΔ είτε και χωρίς αυτό.
Η περιπέτεια άρχισε…
Νέα δεδομένα
Τώρα που ο Καποδίστριας μας τελείωσε πριν καν αρχίσει αλλάζουν εκ νέου οι σχεδιασμοί για τους δήμους της περιοχής και τους επίδοξους υποψήφιους δημάρχους.
Στην Αλεξάνδρεια για παράδειγμα εκτός του Γκιορτζή από το χώρο της ΝΔ δεν υπάρχει άλλος προς το παρών εκφράσει την πρόθεσή του. Δεν λαμβάνουμε υποψιν μας το φιλολογικού τύπου ενδιαφέρον που έδειξε ο Γκαβαρδίνας.
Στο χώρο του Πασόκ αυτό που μπορώ να σημειώσω είναι ότι αν και εφόσον το κόμμα αυτό κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για χρίσμα (που δεν το πιστεύω) έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος ο Γιάννης Απατσίδης.
Θα δείξει…
Σίγουρη
Στον δήμο Αντιγονιδών σίγουρη υποψηφιότητα εκτός του Γκυρίνη είναι και αυτή της Άννας Λαμπίρη που με υποστήριξη του Πασόκ και άλλων, ευρύτερων δυνάμεων θα διεκδικήσει τη δημαρχεία.
Οι προοπτικές για την εκλογική μάχη φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερες απ΄ ότι ήταν το 2006 αφού τα τραύματα που υπήρξαν τότε ένα ένα κλείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: