Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ποιός είναι ο Αν. Πάλλης με τα όπλα της Χρυσής Αυγής / Mεγαλομετοχος της εφημεριδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο φυγόδικος επιχειρηματίας-εφοπλιστής βρέθηκε στο προσκήνιο με την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων της FBB, εμπλεκόμενος στη διακίνηση μαύρου χρήματος. Υπήρξε συνεργάτης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και εμφανίσθηκε ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας "Πρωτο Θέμα".

Η ανέλιξη του στον...
επιχειρηματικό χώρο είναι εντυπωσιακή, ενώ πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο οικονομικών σκανδάλων.
Η πρώτη του απασχόληση ήταν στις ενοπλες δυνάμεις. Αρχικά κατατάχθηκε ως επαγγελματίας 5ετούς θητείας στην Αεροπορία. Αργότερα έγινε "οικονομικός σύμβουλος" της Μονής Βατοπεδίου, διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Κρήτη ως μέτοχος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», η οποία συνδέεται με την υπόθεση της Μονής Τοπλού και την απόπειρα παραχώρησης μοναστηριακής έκτασης 26.000 στρεμμάτων σε ιδιώτες.

Μέσω δικών του εταιριών στήθηκε το "κόλπο" των ροζ τηλεφώνων μέσω Πρασίνου Ακρωτηρίου, που ζημίωσε τον ΟΤΕ κατά 4,2 εκατ. ευρώ, όπως και χιλιάδες χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα.
Μπήκε αργότερα σε ναυτιλιακές δραστηριότητες, όπου πάλι ενεπλάκη σε "ύποπτες" υποθέσεις. Εγινε στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη και βρέθηκε κατηγορούμενος για τη διακίνηση κεφαλαίων από παράνομες χρηματοδοτήσεις της FBB.

Εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", κατέχοντας από κοινού με τον Β. Ρέστη το 40% των μετοχών της εκδότριας εταιρίας.

ΠΗΓΗ: http://www.sofokleousin.gr/archives/144632.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βίος και πολιτεία, μπουμπούκι ο άνθρωπος.