Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή - Ελεύθεροι οι τρεις συμμορίτες βουλευτές- Μέσα μόνο ο Λαγός

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο Γιάννη Λαγός.

Με αυτόν τον λιτό τρόπο παρουσιάζεται η είδηση από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Η δικαιοσύνη φαίνεται ότι...
δε βρήκε στα στοιχεία που διαθέτει κανένα λόγο να τους προφυλακίσει για να μη διαπράξουν άλλες αξιόποινες πράξεις, να μην κρύψουν άλλα στοιχεία που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, να μην την κοπανήσουν από τη χώρα. Η τυφλή δικαιοσύνη που δεν κοιτάει την πολιτική προέλευση ενός εκάστου έκανε το χρέος της.

Και μη τυχόν επιχειρήσει κανείς να κάνει συγκρίσεις σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συμμορίτες με δολοφονίες, μαστρωπία, τοκογλυφία, σύσταση εγκληματικής συμμορίας κλπ με τα όσα αντιμετώπισαν για παράδειγμα οι τέσσερις που συνελλήφθησαν στην Βέροια για την ληστεία της τράπεζας στον Βελβεντό. Τους μαύρισαν στο ξύλο οι αστυνομικοί, τους πήγαν σιδεροδέσμιους με τα χέρια πίσω στα δικαστήρια, τους προφυλάκισαν στα γρήγορα. Με ένα κατηγορητήριο πολύ ελαφρύτερο από αυτό των συμμοριτών.
Καλημέρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: