Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Παραιτήθηκε ο Γκαβαρδίνας και γίνεται γεν. Διευθυντής σε Α.Ε

Είχαμε γράψει ότι οι σχέσεις μεταξύ του δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη και του αντιδημάρχου του Νίκου Γκαβαρδίνα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Είναι γνωστό στους παροικούντες ότι ο αντιδήμαρχος ήταν χολωμένος και έψαχνε αφορμή να παραιτηθεί από την θέση του. Η αφορμή δόθηκε και για το λόγο αυτό έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη όταν νεροποντή-χαλαζόπτωση έπληξε την Αλεξάνδρεια στις 25 Φεβρουαρίου το βράδυ, εν ώρα...
συνεδρίασης του του δημοτικού συμβουλίου.
Ήταν η αφορμή που έψαχνε ο αντιδήμαρχος για να αποχωρήσει με απόλυτα εύσχημο τρόπο χρεώνοντας την αποχώρησή του στον ίδιο τον δήμαρχο. Τις επόμενες μέρες και ως σήμερα διακινήθηκε η είδηση ότι ήδη έχει υποβάλλει την παραίτησή του από το αξίωμα που κατέχει από τις αρχές του 2011.
Στην πρωινή εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ο Τ. Καμπάνης δημοσιοποίησε την πληροφορία ότι ο αντιδήμαρχος θα παραιτηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Η αλήθεια είναι ότι όντως ο αντιδήμαρχος πήρε την απόφασή του να φύγει από την θέση του αλλά όχι από το δημοτικό συμβούλιο. Παραιτείται από αντιδήμαρχος άμισθος που ήταν και παραμένει δημοτικός σύμβουλος.

Κάνοντας ρεπορτάζ πρέπει να πούμε ότι ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας ήδη έχει γνωστοποιήσει τόσο στον δήμαρχο όσο και σε άλλους διοικητικούς παράγοντες ότι πήρε οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει. Ο λόγος της αποχώρησής του είναι η φθορά που έχει υποστεί δυο χρόνια τώρα που είναι μεγάλη και η καθημερινή πίεση που δέχεται από τους συμπολίτες που τον βομβαρδίζουν καθημερινά με τα αιτήματά τους. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε παράλογα.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Γκαβαρδίνας ήδη έχει κλείσει συμφωνία να αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή μιας μεγάλης επιχείρησης που εδρεύει στην βόρεια Πιερία, λίγο έξω από την Κατερίνη και ασχολείται με την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού. Θα αναλάβει τα νέα το καθήκοντα στις 18 Μαρτίου και αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει στην θέση του έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Είναι προφανές ότι ο αντιδήμαρχος είχε προετοιμάσει την έξοδό του και αφού η αναζήτηση νέας εργασίας ήταν αποδοτική πήρε την απόφασή του να εγκαταλείψει την διοικητική ομάδα του Φ. Δημητριάδη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ μου άργησες, θυμάσαι που σου τάλεγα, μα σκέφθηκες παράλογα θυμάσαι που σου τάλεγα, εγώ καλά σου τάλεγα!!!

Ανώνυμος είπε...

kai eixa ki ena agxos to teleytaio diasthma.........ti tha kaneis o en logo kyrios;;;;tha bgei sto tameio anergias..;;;;xaxaxaxaxa...

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε βέβαια πολύς καιρός από τις Δημοτικές Εκλογές , τότε που ο αγαπητός Νίκος Γκαβαρδίνας μου είχε επισκεφθεί, όπως και πολλούς άλλους πιστεύω, και ζήτησε την στήριξη μου στην προσπάθεια του να εκλεγεί τόσο αυτός όσο και ψηφοδέλτιο υπό τον κ Δημητριάδη. Γνωρίζοντας τον Στρατηγό, αλλά και τον Δημητριάδη, του είπα ότι αφενός μεν δεν θα στήριζα τον ίδιο και κατά συνέπεια το ψηφοδέλτιο. Και βέβαια δεν ψήφισα κανέναν από τους υπολοίπους διότι κανείς τους δεν με αντιπροσώπευε . Δεν με άκουσε , πίστευε πως ο δρόμος θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, δεν γνώριζε όμως ότι υπήρχαν και τα γουμαράγκαθα που λένε στο χωριό μου!! Έστω και αργά ορθώς παραιτήθηκε για να περισώσει ότι απέμεινε από την αξιοπρέπεια του. Ένας άνθρωπος που έφθασε στο βαθμό του Στρατηγού των τεθωρακισμένων ,δε είναι δυνατόν να έχει αυτή την αντιμετώπιση από έναν πολιτικάντη Δήμαρχο. Ο τρόπος λειτουργίας και ο αυταρχισμός του Δημάρχου είναι γνωστός σε όλους, δεν χρειάζεται αγώνας για να το αποδείξεις. Όμως όλα έχουν ένα όριο, και αυτό το όριο ο Δήμαρχος το ξεπέρασε κατά πολύ με την περίπτωση τις βροχόπτωσης – χαλαζόπτωσης. Τρανή απόδειξη τις ανευθυνότητας του Δημάρχου, είναι η άρον – άρον κάλυψη τις απρέπειας τις μη ενημέρωσης ως όφειλε προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τις ενημέρωσης που είχε από τον Υπεύθυνο τις πολιτικής προστασίας, από τους κκ Κούγκα, και Βενιόπουλο, προς τιμή του ο Νίκος Γκαβαρδίνας ήταν ειλικρινής και έντιμος απέναντι και στα ΜΜΕ αλλά και σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους. Πιστεύω πως άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ, και θα είναι έντιμο να διαχωρίσουν την θέση τους και άλλα άτομα τις ίδιας εμβέλειας και εντιμότητας με τον Στρατηγό Νίκο Γκαβαρδίνα όσο είναι ακόμη νωρίς, γιατί η μπόρα μπορεί να πέρασε ,το τσουνάμι είναι στο δρόμο δεν ήρθε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

MOXLA ALLO PARETITHIKE ALLO THA PARETITHEI. MH POYLAS FTINO ENTYPOSIASMO

Ανώνυμος είπε...

Αμάν αδελφέ μου, θα ξεσκίσω τις κοτσίδες μου, και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς εσένα?άλλαξε απόφαση γιατί θα κάνω χαρακίρι.

Ανώνυμος είπε...

Βελούδινο διαζύγιο δεν υπάρχει παρά μόνο σε κινηματογραφική ταινία, η σε κάποια θεατρική επιθεώρηση. Εάν ο κ Γκαβαρδίνας σέβεται τον εαυτό του την αξιοπρέπεια , και την στρατιωτική του διαδρομή, να βγει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με κάθε λεπτομέρεια , δεν είναι δυνατόν να αιωρούνται διάφορες εκδοχές , και τις περισσότερες φορές σε βάρος του από τα διάφορα γνωστά χαλκεία. Το οφείλει στον εαυτό του, στην οικογένεια του, και στους ανθρώπους που τον τίμησαν στις Δημοτικές Εκλογές. Οφείλει να αποδείξει πως είναι ο διαφορετικός από τους άλλους , και όχι ένας από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

θα το αφίση ο Μόσχος?

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ.ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝ ΓΛΥΚΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΜΙΣΘΟΣ? ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΑΛΛΕΞΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Ο Κ. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ, ΜΗΝ ΓΙΕΛΙΕΣΤΕ.ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, Ε ΚΑΛΑ, ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ.ΜΑΣ ΘΥΜΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,