Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Από το πρωί διακινούνται έντονες φήμες ότι κάτι θα συμβεί στη χώρα μας χωρίς να γίνεται κανείς συγκεκριμένος. Σε όλα τα πολιτικά κόμματα υπάρχει εγρήγορση για πρόωρες εκλογές και ήδη έχουν ενημερωθεί όλα τα στελέχη να είναι έτοιμα ώστε να αποφευχθεί κάθε αιφνιδιασμός.
Ωστόσο, αυτό που κυριολεκτικά ανησυχεί είναι η προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τη νομή της εξουσίας για πάρτι τους να εμπλέξουν τη χώρα μας σε...«θερμό» επεισόδιο με την γείτονα Τουρκία με αφορμή τις έρευνες που θέλει να κάνει η Κύπρος.
Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα δηλώσεις που προϊεδάζουν τους πολίτες για την αναγκαία απάντηση στην «πρόκληση της Τουρκίας» και όλα δείχνουν ότι η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να εμπλακεί έστω και σε εικονική σύρραξη για να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την καυτή οικονομική κατάσταση που είναι πλέον ανεξέλεγκτη.
Η αδύναμη και χωρίς καμιά πολιτική νομιμοποίηση Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κάνει ότι μπορεί να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία και δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Παπανδρέου να μπαίνει σε σύγκρουση με την Τουρκία για να πετύχει το στόχο του.
Πληροφορίες χωρίς να μπορούν να διασταυρωθούν επίσημα λένε ότι παρατηρείται κινητικότητα σε τμήματα του κρατικού μηχανισμού που κλήθηκαν στις θέσεις τους και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που κάθε άλλο εξυπηρετεί το λαϊκό Κίνημα και τα συμφέροντά του. Κάθε άλλο εξυπηρετεί τους στόχους του Κινήματος ένας τέτοιος αποπροσανατολισμός και γι αυτό θα πρέπει το Κίνημα και τα κόμματα της Αριστεράς να μάθουν πρώτα τι ακριβώς γίνεται και μετά να βγουν και να ενημερώσουν το λαό και να τον καλέσουν να περιφρουρήσει τη Δημοκρατία που απειλείται από τους δανειστές και τους πολιτικούς υπηρέτες τους στη χώρα μας (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ) καθώς επίσης και από τους ακροδεξιούς εξτρεμιστικούς κύκλους που τέτοια ώρα θα επιχειρήσουν τη δική τους έφοδο.
Το νου μας λοιπόν…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

4.30 χτυπαν οι σειρηνες,10.30 γενικη επιστρατευση,και ο αριστεριζον συνομοσιολογος συντακτης του αρθρου θα καταγγελει το μνημονιο και την προβοκατσια Παπανδρεου.Τουλαχιστον οι δεξιοι την ιδια στιγμη που φτιαχνονται με "ελοχημ νεφελημ ο καιρος γαρ εγγυς" θα πανε να καταταγουν.Ελεος πια με την συνομοσιολογια