Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Δυστυχώς ο κύριος Φλιτούρης ξαναχτύπησε . Με έγγραφό του μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς προς το Γυμνάσιο Κορυφής έδινε εντολή να μετεγγραφούν οι μαθητές Πρασινάδας-Πλατάνου-Κλειδίου στο Γυμνάσιο Τρικάλων, πράγμα που θα δημιουργούσε μία πρωτοφανή υποβάθμιση του Γυμνασίου Κορυφής καθώς θα βρισκόταν να λειτουργεί με 45 περίπου μαθητές......
Η συντονισμένη αντίδραση των κατοίκων και των φορέων της Κορυφής ανάγκασε τον ανεκδιήγητο Δ/ντη εκπ/σης να ανακαλέσει το συγκεκριμένο έγγραφο. Δυστυχώς όμως ο κύριος αυτός άνοιξε με την βοήθεια και άλλων παραγόντων τους ασκούς του Αιόλου.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα καταγγέλλει τη στάση του Δ/ντη δευτεροβάθμιας εκπ/σης κύριο Φλιτούρη καθώς και τις παρεμβάσεις ή ενέργειες άλλων «γνωστών παραγόντων» οι οποίοι ξεκινώντας από διοικητική ανεπάρκεια, στενή τοπικιστική αντίληψη, ή μικροπολιτικά οφέλη δημιούργησαν την έκρυθμη αυτή κατάσταση στη περιοχή της δημοτικής ενότητας Πλατέος.
Τους καθιστούμε υπεύθυνους για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη συμβεί και δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε να υπολειτουργεί το Γυμνάσιο Κορυφής προκειμένου να ικανοποιηθεί η τοπικιστική και μικροπολιτική αντίληψη των ανευθυνουπεύθυνων παραγόντων .
Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε .

Από την συντονιστική επιτροπή αγώνα για το Γυμνάσιο Κορυφής

Δεν υπάρχουν σχόλια: