Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σήμερα το απόγευμα, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ πραγματοποιούν παρεμβάσεις στα διόδια σε πολλά σημεία της χώρας, θέλοντας να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Το επόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το ΠΑΜΕ οργανώνει μαζικές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη......
Τα διόδια που θα ανοίξουν σήμερα είναι τα παρακάτω: Μαλγάρων, Νεστάνης, Ρίου, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού, Ακτίου, Γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Κορίνθου, Αφιδνών, Κορωπίου, Πολύμυλου Κοζάνης, 89ο χιλ. Αθηνών- Λαμίας, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας Λαμίας.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, αναφέρονται τα εξής: "Την ώρα που η ανεργία μας τσακίζει, που φόροι και ακρίβεια μας πνίγουν με συνεχή αύξηση του ΦΠΑ, αυξήσεις στα καύσιμα, στους λογαριασμούς, που μας κόβουν μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, που επιδιώκουν την κατάργηση των ΣΣΕ, που εμπορευματοποιούν παραπέρα την Παιδεία και την Υγεία κλπ φέρνουν νέα φοροκαταιγίδα με νέα χαράτσια. Η κυβέρνηση με τα νέα χαράτσια φορολογεί τη φτώχεια και την απόγνωσή μας. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να αντισταθεί αποτελεσματικά, να τους αποκρούσει. Όμως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και οργανωθούμε μπορούμε. Είναι ώρα με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους."

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη το ΠΑΜΕ οργανώνει συλλαλητήρια στην Αθήνα στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 στην πλατεία Αριστοτέλους.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: