Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΗ"

Γνωστό και έμπειρο στέλεχος της ΝΔ στην Ημαθία που γνωρίζει καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα και διαθέτει δεκαετιών εμπειρία μιλώντας με τα ΧΡΟΝΙΚΑ και αναφερόμενος στην "περίπτωση Χαλκίδη" έκανε μια εκτίμηση μεταφέροντας, όπως είπε, και πληροφορίες από το περιβάλλον ότι ο βουλευτής είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, πλην όμως διαθέτει και έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού.
Εκτιμά ότι ο βουλευτής ήδη προβληματίζεται πολύ για την απόφαση που θα πάρει εν... όψη της νέας εκλογικής αναμέτρησης και δεν αποκλείεται σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση της ΝΔ να θελήσει να "αλλάξει πόστο", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Στην εύλογη ερώτηση "σε ποιο πόστο μπορεί να πάει Χαλκίδης" η απάντηση ήρθε αβίαστα: Να ηγηθεί του Περιφερειακού ψηφοδελτίου της ΝΔ στην κεντρική Μακεδονία δεδομένου ότι ο Ψωμιάδης έχει προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται και ο Μιχάλης είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εξ άλλου μη ξεχνάς ότι τον ενδιέφερε προ του Καλλικράτη η περίπτωση του υπερνομάρχη αν η Ημαθία, η Πέλλα και η Πιερία γινόταν περιφέρεια".
Σχολιάζοντας την εκτίμηση του στελέχους της ΝΔ Ημαθίας τόνισα ότι ως σενάριο μπορεί να είναι λογικό αλλά ποιος διασφαλίζει ότι μπορεί να υλοποιηθεί.
Η απάντηση ήταν ότι όλα θα γίνουν σε πλήρη συνεργασία με την κεντρική διοίκηση που θέλει έναν έμπειρο και αναγνωρίσιμο να αντικαταστήσει το σύστημα Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη και ο Χαλκίδης μπορεί να παίξει το ρόλο αυτό. "Εξ άλλου μην ξεχνάς ότι ο ίδιος ο Σαμαράς τον είχε χρίσει τομεάρχη" συμπλήρωσε το στέλεχος με νόημα..
Λέτε;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια ακούγαμε κάθε φορά πριν τις εκλογές: "Ψηφίστε το Χαλκίδη, θα γίνει υπουργός Παιδείας". Η επόμενη μέρα δεν βρήκε το Χαλκίδη ούτε υφυπουργό. Τώρα το παραμύθι αλλάζει, θα τον κάνουν Περιφερειάρχη. Λες κι η Θεσσαλονίκη δεν έχει στελέχη που περίμεναν πώς και πώς να βγει απο τη μέση ο Ζορρό και θα περιμένουν τον δικό μας. Ποιόν κοροϊδεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρά ρε παιδιά, για το τι θα κάνει ο Χαλκίδης εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, και όχι το τι επιθυμούν οι αντίπαλοι του. Όπως και να έχει το θέμα ο Χαλκίδης θα δικαιώνεται μέρα με την μέρα για όλα , ακόμη και για τις τελευταίες του επιλογές στα δημοτικά δρώμενα. Υπομονή , από όλα έχει ο μπαξές!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ???????????

Ανώνυμος είπε...

GAME OVER είναι πλεόν ο τύπος.
Λίγος, εγωιστής και Ο ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.
Δεν βοήθησε πουθενά και τίποτα στον τόπο.
Ουπ συγνώμη ξέχασα, βοήθησε το σοι του να μπει στο δημόσιο και κάτι εργολάβους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6 :29 να σε κατατάξω στα παπαγαλάκια του Κούγκα? Πάντως περίμενε αν ενδιαφέρεσαι και θα μάθεις ποιος στήριξε εργολάβους. Κοντός ψαλμός αλληλούια .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6 :29
χαλαρωσε.
Ολοι ιδιοι ειναι.
Τελος.
Μαυρο σε ολους.
Ρε δεν μας παραταν που στις πλατες μας ζουνε πλουσιοπαροχα.
ΦΤΑΝΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ.
Ασε τον κουγκα απο την συζητηση.
Χριζει ιδιαιτερας σημασιας.
Μεχρι και πειραματοζωο να παει δεν εγκρινετε.
Γιατι εκει υπαρχουν νομοι. ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ.