Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. Χ΄΄ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Σάββατο 5-6-2011, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση των αγροτών για τον νέο τρόπο ασφάλισης της παραγωγής, από τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Χρήστος Χατζηαντωνίου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος αγροτών, οι οποίοι στο τέλος της ομιλίας έθεσαν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους.
Από την μεριά του ΕΛΓΑ ο κος Χατζηαντωνίου απάντησε...σε όλα τα ερωτήματα, τόνιζοντας ότι το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και ότι θα ληφθούν υπ΄ όψην όλες οι παράμετροι που έθεσαν οι αγρότες.
Στην ομιλία παραβρέθηκαν, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγ. Γεωργίου Ιωάννα Λιάτσιου, ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Βέροιας Ηλίας Τσιαμήτρος, ο πρόεδρος Νέων Αγροτών Ημαθίας Νίκος Αγγελόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
Η συνδιοργάνωση έγινε από τον ΟΑΣ Ημαθίας και από την πρόεδρο της τ.κ. Αγ. Γεωργίου Ι.ωάννα Λιάτσιου, με την σημαντική βοήθεια του αντιπρόεδρου της ΓΕΣΑΣΕ Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου.
πηγή: http://verianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: