Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σταμάτησε από σήμερα 1 Μαρτίου 2011 και μέχρι νεωτέρας η μεταφορά μαθητών από και προς τα σχολεία Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης με τουριστικά λεωφορεία. Επιτροπή των ιδιοκτητών και των οδηγών επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίση, ζητώντας ...
την υπογραφή σύμβασης η οποία δεν ολοκληρώθηκε μέχρι σήμερα για τυπικούς λόγους.
Σημειώνεται ότι
τα τουριστικά λεωφορεία έλαβαν μέρος στο μειοδοτικό διαγωνισμό και ανέλαβαν τη μεταφορά μαθητών. Ωστόσο, ως σήμερα δεν έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση και ούτε έχουν πληρωθεί. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης τόνισε ότι για το επίμαχο θέμα είναι ενημερωμένοι οι Υπουργοί Εσωτερικών και Παιδείας κ.κ. Ραγκούσης και Διαμαντοπούλου, οι Υφυπουργοί κ.κ. Ντόλιος και Χριστοφιλοπούλου, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Σώκος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδης.

Διαβεβαιώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από την πλευρά μας καταβάλλουμε όλες εκείνες τις προσπάθειες προς τους αρμόδιους φορείς ώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρόνο για να μην ταλαιπωρούνται γονείς και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: