Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΤΖΟΤΖΟΛΑ:ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Μετά από το σάλο που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση "μετατάξεων" για στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ...
«Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Με καθυστέρηση 18 μηνών, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … "μια από τα ίδια", δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.

Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της.

Στο μεταξύ, απέφυγε να κρίνει τη στάση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, που έκανε χρήση του δικαιώματος μετάταξης, ενώ επισήμανε πως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια, το ήθος, τον πολιτικό λόγο του καθενός να κρίνει εάν θα αποδεχθεί τη θέση.

«Δεν θα κρίνω κανενός πολιτικού τη στάση. Ασκεί δικαίωμα. Κρίνω ότι ένας πολιτικός που ασκεί αντιπολίτευση, που προσπαθεί να χτυπήσει το Μνημόνιο, να αλλάξει την Ελλάδα, δεν διανοούμαι να έχει τέτοια θέση και την επόμενη στιγμή να καταγγέλλω το ΠΑΣΟΚ ότι ένας στους τρεις νέους έμεινε άνεργος», σημείωσε.

Αναφορικά με την κριτική που της έχει ασκηθεί και το χαρακτηρισμό της ως "αργόμισθης", μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 επισήμανε πως η αγορά τη δέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων και η επιλογή της για την Ολυμπιακή δεν έγινε, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι για τα ωραία της μάτια.

«Από την αγορά με πήρε ο Κωστής Χατζηδάκης, για την απόλυτα "καυτή πατάτα" της "Ολυμπιακής" επί κυβέρνησης Καραμανλή. Δεν με πήρε για τα ωραία μου μάτια, όπως λένε ορισμένοι. Μ’ αυτή την ιδιότητα έγινε και το τελικό κλείσιμο της ιδιωτικοποίησης της "Ολυμπιακής" και από εκεί και πέρα ζήτησε τη συνδρομή μου και στο υπουργείο Ανάπτυξης. Θεωρώ ότι το κάθε ευρώ που έχω πάρει, είναι από τη δουλειά μου. Από εκεί βγάζω το ψωμί μου. Τελεία και παύλα», υπογράμμισε.
news247.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: