Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Έχουμε Απόκριες και το Σέλι ντύθηκε Χριστούγεννα

Του Στ. Ζυγουλιάνου
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ, "Έχουμε Απόκριες και το Σέλι ντύθηκε Χριστούγεννα". Κάπως έτσι αντιμετωπίζουμε και εμείς το τριήμερο που μας έρχεται. Με κλεισμένα όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων, με ετοιμασίες για τα σπίτια που θα ανοίξουν, με επισκέπτες, με φίλους.
Μία ξεχωριστή μέρα η σημερινή. Ηλιόλουστη, με πολύ χιόνι, με..πατημένες τις πίστες, με λειτουργία όλου του χιονοδρομικού κέντρου. Με δρόμους ανοικτούς και με το προσωπικό σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Ασφάλεια και εξυπηρέτηση σε προτεραιότητα.
Οι ιδανικές συνθήκες για μία απόδραση του τριημέρου. Με ένα όμορφο βουνό και το χιονοδρομικό, ντυμένο στα γιορτινά του, να περιμένει τους φίλους. Όλους αυτούς που οι συνθήκες τους έκανε να το λησμονήσουν τα τελευταία χρόνια. Τους έκανε να βρουν άλλα λιμάνια για τις αποδράσεις τους.
Τους καλεί όμως πίσω, να τους δείξει ότι δεν έχει χάσει την αίγλη του, ότι είναι πανέτοιμο να τους χαρίσει στιγμές απόλαυσης που μόνο αυτό ξέρει. Να τους χαρίσει "κατεβασιές" ονειρικές, να τους χαρίσει χαμόγελα που τόσο έχουμε ανάγκη.
Σέλι από τα παλιά... το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: