Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ

Χιόνι πέφτει σε περιοχές των βορείων προαστίων, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους αύριο και στην Αθήνα.
Από νωρίς το απόγευμα χιονίζει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε...
Χορτιάτη και στο δρόμο για το νοσοκομείο «Παπανικολάου». Προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλες περιοχές περιμετρικά της Θεσσαλονίκης.

Στα Γρεβενά, την Κοζάνη και τη Φλώρινα χιονίζει και αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται μέσω Βίγλας και Βιτσίου και ορεινά του νομού Φλώρινας.



Εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στο εθνικό δίκτυο, που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα δόθηκε μετά τις 8 μ.μ.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο το εθνικό δίκτυο, κατά μήκος του νομού της Φθιώτιδας έχουν εγκλωβιστεί αρκετά οχήματα σε διάφορα σημεία, ενώ στα υπόλοιπα, οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνται δεν ξεπερνούν τα 15 και 20 χιλιόμετρα. Εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε ακινητοποιημένα ΙΧ, σε διάφορα σημεία, με συνέπεια να μην μπορούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια.

Τέλος, διεκόπη η κυκλοφορία και των φορτηγών αυτοκινήτων από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη Λαμία προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: