Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Θ. Καραμπέλης-γιατρός απεργών μεταναστών: «Αυτή η κυβέρνηση θέλει τελικά νεκρούς»

Κάθε ώρα που περνάει γίνεται και πιο τραγική η κατάσταση της υγείας των απεργών πείνας μεταναστών με την κυβέρνηση να παραμένει αδιάλλακτη στις αρχικές της θέσεις. Μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί 81 μετανάστες σε διάφορα νοσοκομεία ενώ η δήλωση που έκανε ο γιατρός Καραμπέλης, από την ομάδα παρακολούθησης της υγείας των απεργών είναι συγκλονιστική: «Αυτό που..αποδεικνύεται είναι ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει τελικά νεκρούς, αφού δεν είναι οι απεργοί, που εκβιάζουν την κυβέρνηση, αλλά η ίδια η κυβέρνηση που τους εκβιάζει ωθώντας τους στον θάνατο».

Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τι συνέπειες μπορεί να έχει η ακολουθούμενη πολιτική της. Το κάνει συνειδητά και πιθανόν όταν καταντήσει κυβέρνηση δολοφόνων κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Επίσης το θράσος των κυβερνητικών στελεχών χτυπάει κόκκινο αφού μετά τις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις Παπουτσή σήμερα την σκυτάλη την πήρε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης που δήλωσε ότι η απεργία πείνας «συνεχίζεται με αποκλειστική ευθύνη όσων επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή να καθοδηγήσουν πολιτικά αυτή την κινητοποίηση». (Το ότι την κυβερνητική στάση σ’ αυτό το θέμα την καταδίκασαν και «κολλητοί» του συνεργάτες, από τον τόπο καταγωγής του τον αφήνει αδιάφορο).
πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: