Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΧΥΤΑ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ!

Τον πανικό της και μόνο αποδεικνύει για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ακόμα και το Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να παραπληροφορήσει τα ΜΜΕ και την κοινωνία σχετικά με τη δημιουργία ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό...
Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε σήμερα να ξεθάψει από τα αρχεία του ΣτΕ.....
και να προβάλει σα δήθεν σημερινή του απόφαση, τις παλαιότερες προσφυγές της Κερατέας της Φυλής και του Γραμματικού που αφορούν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό του 2001 και όχι το Σχεδιασμό του 2006 και που εκδικάστηκαν το 2007.


Μετά δηλαδή από 5 ολόκληρα χρόνια τα κυβερνητικά επικοινωνιακά επιτελεία παρουσιάζουν εκείνη την απόφαση ως σημερινή με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση.


Ψευδή- αναληθή και προπαγανδιστικά.
Όλα αυτά που δόθηκαν στα μέσα από το Υπουργείο είναι απόλυτα προπαγανδιστικά και παραπλανητικά μιας και μόνο στόχο έχουν να μπερδέψουν την κοινή γνώμη σχετικά με το ζήτημα.


ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ στις 5 ΜΑΙΟΥ 2011


Το μόνο δικαστήριο που έχει αποφανθεί για το ζήτημα είναι το ειρηνοδικείο Λαυρίου που έχει απαγορεύσει την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας στην περιοχή της Κερατέας. Οι δε προσφυγές στο ΣτΕ θα συζητηθούν στις 5 Μαίου 2011.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η προβολή παλαιότερων αποφάσεων στοχεύει στον επηρεασμό του ΣτΕ για τις επόμενες προσφυγές και εξυπηρετεί τους αντιλαϊκούς σκοπούς της κυβέρνησης.


Γνωρίζοντας ότι ο αγώνας της Κερατέας είναι και νόμιμος και δίκαιος οφείλω να καταγγείλω αυτή την απαράδεκτη κυβερνητική τακτική, να ζητήσω την επίσημη αποσαφήνιση του ζητήματος από το ίδιο το ΣτΕ και να θυμίσω πως το ΣτΕ είναι το ανώτατο όργανο της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας αυτής της χώρας και δεν μπορεί να το χρησιμοποιούν για να παραπληροφορήσουν τα Μέσα και το λαό.


Κερατέα 23 Μαρτίου 2011
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ
Πρ. Δήμαρχος Κερατέας


Πηγή: attikanea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: