Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

AΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Περίπου 6,6 εκατομμύρια εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, από σήμερα και μέχρι τις 26 Απριλίου, 500 ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.....
Στην πλατεία Τραφάλγκαρ ένα ρολόι ξεκίνησε τη Δευτέρα την αντίστροφη μέτρηση για το χρόνο που απομένει μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.
Οι τιμές των εισιτηρίων που διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tickets.london2012.com κυμαίνονται μεταξύ 20 και 2.012 στερλινών.

Για τις εκδηλώσεις που υπάρχει πληρότητα, τα εισιτήρια που θα δοθούν θα αποφασιστούν με κλήρωση. Σύμφωνα με τους διοργανωτές κάθε αίτηση για εισιτήριο θα έχει ίση αντιμετώπιση.

Από την πώληση εισιτηρίων αναμένεται να συγκεντρωθούν μισό δισεκατομμύριο στερλίνες. Ορισμένοι αγώνες θα είναι με ελεύθερη είσοδο, όπως ο μαραθώνιος ενώ 2,5 εκατ. εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα έναντι 20 στερλινών και κάτω. Ειδικές τιμές θα υπάρξουν για παιδιά κάτω των 17 ετών και ηλικιωμένους άνω των 60 ετών.

Από τα 8,8 εκατ. διαθέσιμα εισιτήρια, τα 6,6 εκατ. θα δοθούν στο κοινό και τα υπόλοιπα θα δοθούν στις Ολυμπιακές Επιτροπές κάθε χώρας, τους ειδικούς προσκεκλημένους, τους χορηγούς και άλλους συνεργάτες.

Τα εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι διαδικασία διαδικτυακής προπώλησης θα μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο μέσω κάρτας Visa, καθώς αποτελεί χορηγό των Αγώνων, κάτι που ωστόσο έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ακόμη ένα πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τα χρήματα για τις αγορές εισιτηρίων μεταξύ 10 Μαΐου και 10 Ιουνίου ενώ θα ενημερωθούν στις 24 Ιουνίου για το ποιες αγορές τους έχουν ολοκληρωθεί.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: