Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ένωση γονέων του δήμου Βέροιας και με την οποία αναγγέλλει ότι θα προβεί σε νέα κινητοποίηση την Πέμπτη το πρωί για να διαμαρτυρηθεί για το σταμάτημα των μαθητικών δρομολογίων. Η διαμαρτυρία των γονέων θα εστιαστεί στο πρόσωπο του Κ. Καραπαναγιωτίδη, του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τον οποίο και έχουν στοχοποιήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θεωρώντας τον υπεύθυνο για την εμπλοκή που παρατηρείται.
Άκουσα τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων...κ. Εμμανουηλίδη να δηλώνει ότι υπεύθυνος για την εμπλοκή είναι ο Κ. Καραπαναγιωτίδης και το ίδιο επαναλαμβάνουν και οι γονείς. Από τη δική του μεριά ο κ. Καραπαναγιωτίδης προσπάθησε να πετάξει το «μπαλάκι» της ευθύνης στο Υπουργείο που δεν υπογράφει τη σύμβαση που όμως δεν έχει στα χέρια του διότι αυτή έχει μπλοκαριστεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο που δεν εγκρίνει τη σύμβαση αφού απουσιάζουν τυπικές λεπτομέρειες όπως δηλώνει επίσημα ο υφυπουργός εσωτερικών Γ. Ντόλιος και τις οποίες θα λύσει άμεσα.
Όπως και ναχει το ζήτημα αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι το τι θα γίνει την επόμενη σχολική χρονιά που όπως έχει ειπωθεί από την Υπουργό, θα μειωθούν δραστικά τα χρήματα για τη μεταφορά των μαθητών και ως εκ τούτου θα σταματήσουν και τα δρομολόγια των μαθητών τα οποία θα πρέπει να αναλάβουν είτε οι δήμοι είτε οι ίδιοι οι γονείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: