Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ: Με το έτσι θέλω αλλαγή

Εν μέσω καταγγελιών το δημοτικό συμβούλιο Αντιγονιδών όρισε τα μέλη των νέων διοικήσεων στις Δημοτικές του Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα.
Συγκεκριμένα η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Άννα Λαμπίρη κατήγγειλε ότι ο ορισμός διοίκησης στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης είχε τετραετή διάρκεια και κακώς κινήθηκε η διαδικασία νέου ορισμού μελών αφού πρώτα θα έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις.
Ο ισχυρισμός της δεν έγινε δεκτός και η πλειοψηφία έχοντας την στήριξη και της παράταξης Χίρτογλου προχώρησε σε νέους ορισμούς.
Στο σημείο αυτό ήταν που ο δήμαρχος είπε το εξής αμίμητο: Η πλειοψηφία αποφασίζει. Παραγνωρίζοντας βέβαια ότι υπάρχει κώδικας, νόμοι κλπ. Τι να πει κανείς.
Στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Γρηγόρης Στεργιόπουλος, αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Πάσχος, από την μειοψηφία ορίσθηκε ο Αντώνης Τσίπης ενώ πολίτες οι Αθ. Κατράνας και Αθ. Τόκας.
Στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης πρόεδρος ορίσθηκε ο Χρήστος Γιαννέκας, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Μουταφίδης, από την μειοψηφία ο Αντώνης Τσίπης και πολίτες οι κ. Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης.
Στον Παιδικό Σταθμό πρόεδρος ορίσθηκε ο κ. Πάσχος και αντιπρόεδρος ο κ. Ιωσηφίδης ενώ στο ΚΑΠΗ πρόεδρος είναι ο δήμαρχος και αντιπρόεδρος ο κ. Δημόπουλος.
Επίσης, το σώμα αποφάσισε να αναθεωρήσει το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και να απεντάξει την χρηματοδότηση του Πολυιατρείου που ήταν να γίνει στην Καβάσιλα και στη θέση του να εντάξει την κατασκευή πεζοδρομίου από Καβάσιλα προς Σταυρό.
Αντέδρασαν έντονα οι κ. Τσίπης και Χίρτογλου αλλά ο δήμαρχος είπε ότι είχε συνομιλία με τον γ. γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και ότι του είπε πως καλύτερα να διεκδικήσει ένα τέτοιο έργο από το ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: