Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΗΜΑΘΙΑ- ΒΕΡΟΙΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την σφαγή στην Παλαιστίνη πραγματοποίησαν στην Βέροια την Δευτέρα (12/1) φορείς της πόλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου όπου εκφράστηκε η καταδίκη στον πόλεμο που διεξάγει το Ισραήλ και η σφαγή Παλαιστινίων αμάχων.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, ο δήμος Βέροιας, ο Σύλλογος Γεωπόνων, ο Σύλλογος Μηχανικών, η Αυτόνομη Παρέμβαση Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Σύλλογος Βλάχων, το Εργατικό Κέντρο, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η ΕΛΜΕ, το ΤΕΕ, ο ΣΑΝΗ, η ΑΔΕΔΥ, μεγάλος αριθμός απλών πολιτών και εκπρόσωποι της Παλαιστινιακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.
Χαιρετισμό απηύθηνε εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής παροικίας Θεσσαλονίκης ο οποίος ευχαρίστησε τους Έλληνες για την συμπαράσταση και περιέγραψε τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν και οι φορεις που διοργανωσαν την εκδηλωση ηταν πανω απο δεκαπεντε ο κόσμος για ακομα μια φορα δεν ανταποκριθηκε. Προτιμησαν τα καφενεια και τους καναπεδες τους. Εκτος και αν δεν γουσταρουν ολους αυτους που ηγουνται αυτων των φορεων. Το σκεφτηκατε αυτο;