Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΠΛΑΤΥ- ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ

* ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ;

Στην Αλεξάνδρεια η κατάσταση κατά πως φαίνεται δεν θα αλλάξει. Ο Δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου είναι ικανοποιημένος από την τριάδα των αντιδημάρχων του και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνουν στις θέσεις τους.
Στις δημοτικές επιχειρήσεις, ΔΕΥΑ και ΕΔΑΝΑΛ, οι πρόεδροι κρίνονται από όλους ως απόλυτα πετυχημένοι και δεν έχει κανέναν λόγο ο δήμαρχος να τους αντικαταστήσει.
Βέβαια, ο Μπ Γκιόνογλου έχει το απόλυτο δικαίωμα και ευθύνη ως δήμαρχος να καθορίσει αυτός το σχήμα που θα οδηγήσει την δημοτική του παράταξη στις εκλογές του 2010. Ένα δικαίωμα που δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει ούτε να ακυρώσει ή υπονομεύσει.

Στο Δήμο Αντιγονιδών ο Γρ. Στεργιόπουλος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αντικαθίστανται οι αντιδήμαρχοι και μπαίνουν άλλοι στις θέσεις τους. Κατά πιθανότητα φεύγει και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αφού το σκεπτικό του δημάρχου είναι να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμβούλους.
Και θέλει να το κάνει αυτό διότι γνωρίζει πως ο Γκυρίνης ήδη κινείται και θέλει να προσαρτήσει συμβούλους της πλειοψηφίας και ο Στεργιόπουλος τους δίνει θέσεις ώστε να μην φύγουν.

Στο Πλατύ θα γίνουν αλλαγές τόσο σε επίπεδο αντιδημάρχων όσο και στις δημοτικές επιχειρήσεις. Τουλάχιστον δυο απο τους τρεις αντιδημάρχους λέγεται ότι θα αντικατασταθούν. Στις δημοτικές επιχειρήσεις αρκετά χρόνια συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρ. Παντόπουλος και αναμένεται να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλον συνάδελφό του.
Γεγονός είναι ότι δυο νέοι σύμβουλοι αναμένουν να κληθούν απο τον δήμαρχο να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Πρόκειται για τους Κυρ. Κυτούδη και Γιάννη Κιρκιλιανίδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα έγραψες αλλαγές έγιναν και ο Κυτούδης έγινε πρόεδρος. Αμα γίνει και ο άλλος που γράφεις ρε Μόχλα τότε έχεις καλή πληροφόρηση απο Πλατύ μεριά