Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΠΛΑΤΥ

*Την Κυριακή ως γνωστόν έγιναν οι εκλογές σε όλους τους ΟΤΑ για την ανάδειξη των προέδρων των δημοτικών συμβουλίων και των Δημαρχιακών Επιτροπών.

Στην Αλεξάνδρεια εξελέγη εκ νέου ο Σάκης Μουστάκας στην θέση του προέδρου και το αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός των ψήφων της πλειοψηφίας έλαβε την θετική ψήφο της μείζονος μειοψηφίας και το λευκό της ελάσσονος μειοψηφίας.
Μάλιστα ο κ. Γκαβαρδίνας, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τόνισε στην τοποθέτησή του ότι ψηφίζουν τον Σ. Μουστάκα διότι η στάση του ως προέδρου αυτά τα δυο χρόνια είναι θετική και προάγει τον θεσμό και την ουσία της συζήτησης.
Επίσης, η λευκή τοποθέτηση της ελάσσονος μειοψηφίας σηματοδοτεί μιαν άλλη στάση της συγκεκριμένης παράταξης που δεν συμπεριφέρεται με στείρα λογική αλλά προσπαθεί και βρίσκει σημεία σύγκλισης και συνεννόησης
Να σημειώσω ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχει τόσο μεγάλη συναίνεση σε εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας και αυτό είναι καλό.

*ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ

Το Σάββατο έγινε συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας ώστε να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι ήθελαν να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου κόντρα στην πρόταση του δημάρχου που ήταν ο Κυριάκος Κυτούδης.
Αυτοπροτάθηκε ο απελθών πρόεδρος Στέφανος Χρυσόμαλος που όμως διαπίστωσε με λύπη του οτι ουδείς βρέθηκε να τον στηρίξει. Τουτέστιν, απέσυρε την αυτοπρότασή του και ψήφισε και αυτός σαν καλό παιδί την πρόταση του δημάρχου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΙΝΟ κ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΜΌΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

O Xρυσόμαλος γιατί ήθελε να ξαναγινει πρόεδρος; Για να κάνει ξανά αυτό που έκανε στον Γκούντα; Σαν δεν ντρέπεται.

Ανώνυμος είπε...

Παράσχος υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές με ΠΑΣΟΚ!!!
Τακη γερά η νίκη είναι δική μας. Τέλος στην οικογενειοκρατια στο Ρουμλούκι