Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Θ. Τζάκρη - Ο Σαμαράς θα παραδώσει το Μάιο σε αριστερή κυβέρνηση μια καμένη χώρα

Μετά την αίσθηση που προκάλεσε η απόφασή της να ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε και στη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, η Θεοδώρα Τζάκρη ξαναχτυπά ασκώντας σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά.

Με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός θα παραδώσει το ...
Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας.

Υπερασπίζεται ακόμη την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου
«Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα» αναφέρει η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέλλας και συνεχίζει «Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό. Γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης».

Χαρακτηρίζει «πολιτική στάση» την απόφασή της να υπερψηφίσει, την περασμένη Κυριακή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει ότι είχε εδώ και καιρό εκφράσει αντιρρήσεις στα όργανα του κόμματός της.

Προσπαθεί ακόμη να δικαιολογήσει τα όσα έγινα και κατά την περίοδο διακυβέρνησης Παπανδρέου αναφέροντας «Παρά τα τεράστια λάθη και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, δεν υπήρχε εύκολος δρόμος να αλλάξεις το 2010 μια οικονομία που βρισκόταν σε ύφεση ενώ ξόδευε 36 δισ. ευρώ περισσότερα απ΄ όσα εισέπραττε, με ένα δυσθεώρητο εμπορικό έλλειμμα και επί της ουσίας σε ξένο νόμισμα».


Η κα Τζάκρη προβλέπει ότι η κρατική μηχανή θα σβήσει την πιο κρίσιμη στιγμή και καταλήγει λέγοντας ότι η Ελλάδα σήμερα μπορεί πολύ περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: