Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Οπλίτης “Dealer Betting” σε γραφείο Υπουργού στο Άμυνας κάνει τη θητεία… σπίτι του βάζοντας στοιχήματα!!!»

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου ότι όλοι θα υπηρετούν στα σύνορα ένα εξάμηνο, το άθλιο σύστημα πελατειακών σχέσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δουλεύει μια χαρά.Το βύσμα εκμεταλλεύεται τις διατάξεις για την κοινωνική πρόνοια σε συναδέλφους με προβλήματα υγείας, με την συμμετοχή του Υγειονομικού αλλάζει την σωματική του ικανότητα σε Ι4 όπως-όποτε το βολεύει και με ευθύνη των υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται από το Πεντάγωνο,που είχε πάρει ευνοική μετάθεση!
Το σύστημα βλέπεις φροντίζει τους ανθρώπους του. Μάλιστα,στην συγκεκριμένη περίπτωση έβαλε πλάτη για να συνεχίσει τις... επαγγελματικές του δραστηριότητες ένα πολύ χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας. Σύμφωνα με όσα επισημαίνει συγκεκριμένο συντηρητικό κόμμα «έφτασαν καταγγελίες για οπλίτη που φαίνεται ότι, κάνει τη θητεία του σε γραφείο Υπουργού, ενώ ο ίδιος είναι στο γραφείο του… σπιτιού του (!!!) και εργάζεται για μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία στοιχημάτων που έχει έδρα της στην Μάλτα και στη Γαλλία!!
Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οπλίτης της δυνάμεως του Υπουργείου κάνει τη θητεία του… στο σπίτι του, αλλά τι γίνεται στην
περίπτωση που ο στρατιώτης εργάζεται ταυτόχρονα από το γραφείο του σπιτιού του και μάλιστα αμείβεται με τουλάχιστον 4.000€ μηνιαίως;»
Τα παράδοξα μ’ αυτή την περίπτωση είναι πολλά και σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στη Βουλή εστιάζονται στα παρακάτω:

α) Ο οπλίτης έκανε την εμφάνισή του στο
ΥΠΕΘΑ λίγες ημέρες μετά τον Κυβερνητικό Ανασχηματισμό και στις αρχές Ιουλίου,αφήνοντας τον «ακριτικό» Άγιο Στέφανο Αττικής (651 ΑΒΥΠ), όπου ήταν τοποθετημένος, για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του στο Πεντάγωνο!
Αλλά και από τότε που εμφανίστηκε στο Πεντάγωνο ως δια μαγείας λοιπόν ..εξαφανίστηκε (!!!!).
Σύμφωνα μάλιστα με ακριβείς πληροφορίες, ενώ λοιπόν φαίνεται ότι, είναι ικανός να κρατά όπλο (βαθμός Ικανότητας Ι3), αυτός παρουσιάσθηκε στο Υπουργείο ως μη ικανός να κρατάει όπλο (δηλαδή, ως Ι4), με αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μία υπηρεσία στην κατά τα λοιπά «δύσκολη» Μονάδα του Υπουργείου….!!!!

β)Επίσης, οι καταγγελίες αναφέρουν ότι, έκανε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δυναμική παρέμβαση, δηλαδή ο πατέρας του νεαρού – τέως Δήμαρχος φτωχών νοτίων προαστίων- για να μπορεί απερίσπαστος πλέον ο λουφαδόρος στρατιώτης να εκτελεί τα«επαγγελματικά» του καθήκοντα από την οικεία του!!!!
Βλέπετε, οι γόνοι των πρασίνων πολιτικών μας είναι…..γαλαζοαίματοι!!!!
Μάλιστα, ο πατέρας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είναι «κομματάρχης»και στενός φίλος με πολιτικό προϊστάμενο στο Άμυνας!!!
γ)Ο «κανακάρης» πάντως, είναι γνωστός «Dealer» στην πιάτσα των ανθρώπων του στοιχήματος, αφού κάνει τα νυχτοκάματα του μπροστά στον υπολογιστή του διαχειριζόμενος σημαντικά ποσά ΜΟΝΟ για «δυνατούς» παίκτες και για λογαριασμό πολύ μεγάλου και γνωστού ευρωπαϊκού γραφείου on line στοιχημάτων (Betclick Everest Group)!!!
δ)Ο στρατιώτης Γ.Τ, γνωστού ΑΣΜ, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, έχει πάρα πολύ δουλειά, αφού μόλις ξεκίνησαν τα προκριματικά ποδοσφαίρου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά επίκειται και η έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.Κυριολεκτικά, δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί, αλλά όχι εξαιτίας της σκοπιάς …….βλέπετε το χρώμα του χρήματος είναι πράσινο, όπως και η «φανέλα» που φορά, αλλά γιατί «λεφτά υπάρχουν» σε κάποιους και για μεγάλα στοιχήματα ….. !!!!
Το τελευταίο παράδοξο μ’ αυτόν τον οπλίτη είναι ότι, διαλαλεί παντού πως, έχει και πολύ στενούς φίλους στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης, της Εκκλησίας της Ελλάδος και φυσικά των ΜΜΕ!!!!
Ας διερευνήσει πάντως και η αρμόδια Αρχή του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περίπτωση, μήπως υπάρχει κύκλωμα επωνύμων….(!!!!), αλλά και την περίπτωση που ο νεαρός «παίζει» χρήματα δικά του μέσω λογαριασμού τρίτων…. Αφού ως γνωστό, οι Dealer δεν μπορούν να βάζουν στοιχήματα! Ας ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και η οικονομική κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του!
Τελικά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!!

Ένα πάντως είναι το σίγουρο, που έχει πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση αυτή του στρατιώτη και πολύ σοφά το διατύπωσε ο Αριστοτέλης στη φράση «Η πενία πολλών εστίν ενδεής, η δ’ απληστία πάντων»!

Ας ελπίσουμε ότι, μέχρις ότου οι κ.κ. Υπουργοί έρθουν στη Βουλή να δώσουν απαντήσεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε οι πολιτικοί προϊστάμενοι του«προστατευόμενου» οπλίτη θα έχουν το θάρρος να τον στείλουν να δει, πως είναι να υπηρετείς στο ποτάμι, όπως όλα τα παιδιά των απλών Ελλήνων ….. και δεν θα βάλουν το θέμα κάτω από το χαλί για ακόμα μια φορά!!!
Για τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» ….. οπλίτες η θητεία πραγματοποιείται ΜΟΝΟ στα σύνορα!!!
ΠΟΙΟς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: