Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ρέμο, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω- Ανακοίνωση ΜΥΛΟΣ Λιτοχώρου για την επέμβαση ΣΔΟΕ

Το ΣΔΟΕ ανακοίνωσε με έπαρση και η είδηση "παίζει" σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ότι έπιασε έναν ακόμα μεγάλο στο σπορ της φοροδιαφυγής. Μια επιχείρηση στην Πλάκα Λιτοχώρου με την επωνυμία ΜΥΛΟΣ.
Βέβαια, όλοι έβαλαν μπροστά το όνομα του τραγουδιστή που πουλάει, τον Αντώνη Ρέμο, και κανείς δε σκέφτηκε το όνομα του καταστήματος που υπόκειται σε μια μεγάλη φθορά για λόγους σκοπιμότητας και...
στο όνομα της "παραγωγής έργου" των φοροδιωκτικών μηχανισμών.
 
Η επιχείρηση ΜΥΛΟΣ έβγαλε μια ανακοίνωση η οποία αποτυπώνει την δική της εκδοχή για την όλη υπόθεση και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ατάκα προς τον Ρέμο που πρέπει να ...αξιολογηθεί.
 
 Η ανακοίνωση είναι:
 
 
 
Πλάκα Λιτοχώρου 11/8/2013
«….Μεγάλη επιτυχία στον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής!!!..»

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του κ. Ρέμου, την Παρασκευή 9/8/2013 στο κατάστημά μας και επειδή το θέμα απασχόλησε τόσο τα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης όσο και τα τοπικά, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε το κοινό – πελάτες μας, που για περισσότερο από είκοσι χρόνια στηρίζουν την επιχείρησή μας, για τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης:
 
- Κατά τη διάρκεια της συναυλίας διενεργήθηκε έλεγχος από το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας στο κατάστημά μας.
 
- Ελέγχθηκαν οι τρεις ταμειακές μηχανές εισόδου στις οποίες δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση.
- Ελέγχθηκαν επιπλέον τέσσερις ταμειακές μηχανές εντός του καταστήματος. Στις τρεις δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση. Στην τέταρτη διαπιστώθηκε ότι δήθεν για τριάντα μεμονωμένα δεύτερα ποτά, αξίας 30Χ10=300 ευρώ, δεν εκδόθηκε νόμιμη απόδειξη, χωρίς ωστόσο να ζητηθεί από τους συγκεκριμένους πελάτες να ταυτοποιήσουν την παράβαση.
 
- Βρέθηκαν στις ταμειακές μηχανές παραστατικά – αποδείξεις αξίας 43.000 ευρώ. Από αυτές τις αποδείξεις οι 2.200 περίπου, αξίας 22.000 ευρώ αφορούσαν δεύτερα ποτά.
 
- Η παράβαση των 300 ευρώ αφορά απόδοση ΦΠΑ 69 ευρώ και χαρακτηρίστηκε από κάποιους ως «όργιο φοροδιαφυγής» , ενώ τα δηλωμένα παραστατικά – αποδείξεις, αξίας 43.000 ευρώ, αφορούν απόδοση ΦΠΑ αξίας 9.890 ευρώ. Δηλαδή διαπιστώθηκε παραβατικότητα 0,69%. Ποιος σώφρων και καλοπροαίρετος παρατηρητής πιστεύει ότι υπήρχε πρόθεση της επιχείρησης να φοροδιαφύγει για 69 ευρώ και να διακινδυνεύσει το κλείσιμό της για 48 ώρες, πλήττοντας έτσι μια εικοσαετή διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται από την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών και την συνέπεια προς τις υποχρεώσεις της.
 
- Το λάθος για το οποίο ευθυνόμαστε δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συνειδητή και εκούσια επιλογή. Το αναγνωρίζουμε, αλλά , ως εκεί.
 
- Όσον αφορά τον κ. Ρέμο, τον ευχαριστούμε για την παρουσία του. Όμως, για τις δηλώσεις του….«ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».
 
Τέλος επισημαίνουμε ότι, παρά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου, η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να παρέχει τις άρτιες τουριστικές υπηρεσίες της με γνώμονα όπως πάντα, το σεβασμό στον πελάτη
.
Με εκτίμηση
Επιχείρηση «ΜΥΛΟΣ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: