Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 18χρονου ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ!!!

Με κολάρο στο λαιμό και με ιατρική γνωμάτευση να παραμείνει δέκα μέρες κλινήρης, βρίσκεται ο 18χρονος διαιτητής που ξυλοκόπηθηκε άγρια μετά τη λήξη παιδικού πρωταθλήματος Αγ. Βαρβάρα – Σταυρός, στην Ημαθία.
Δράστες ήταν ο πρόεδρος και δύο μέλη της διοίκησης της ομάδας των φιλοξενουμένων, οι οποίοι, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου, μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ είχε αποχωρήσει ο κόσμος, εισέβαλαν στα αποδυτήρια και ξυλοκόπησαν τον 18χρονο διαιτητή του αγώνα.


Οι δύο συνελήφθησαν λίγο αργότερα (πρόκειται για έναν 51χρονο και έναν 56χρονο) ενώ ο τρίτος που είναι πρόεδρος της ομάδας και μέλος του Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (!!!!) διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται…
Όπως αναφέρουν φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, που υπενθυμίζεται ότι ήταν για το παιδικό πρωτάθλημα, υπήρχε ένταση από πλευράς φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα, μισή ώρα πριν τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το ματς….
Μετά το τέλος του παιγνιδιού ο λιγοστός κόσμος και οι άνθρωποι των γηπεδούχων έφυγαν βιαστικά καθώς επρόκειτο να ακολουθήσει κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.
Στο γήπεδο έμειναν οι τρεις «παράγοντες» των φιλοξενουμένων οι οποίοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια και ξυλοκόπησαν τον διαιτητή!!!
Μάλιστα κατά την εισβολή τους, ο 18χρονος διαιτητής συνομιλούσε τηλεφωνικά με τον αρχιδιαιτητή της Ένωσης Ημαθίας και με το που άρχισαν να τον κτυπάνε, του πήραν το κινητό και του το έσπασαν, όπως κατήγγειλε…
Οι δύο συλληφθέντες κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και σήμερα οδηγήθηκαν στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο τρίτος των επιτιθεμένων, Πρόεδρος της ομάδας και μέλος του Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται….
Μακεδονικό Δίκτυο - verianet.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 18 ΕΤΩΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλες και ανανδροι. Να τιμωρηθουν παραδειγματικά και να τους απαγορευτει καθε σχεση με αθλητικα σωματεια όπως και η εισοδος τους σε οποιαδήποτε αθλητικη εκδηλωση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμελίδης ζει άραγε; Τι θα κάνει η ΕΝΩΣΗ για το ζήτημα αυτό;
Άλλος ένας του συστήματος Μιχάλη Χρυσοχοίδη που επιβιώνει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχοντας μηδενικό έργο.
Να το χαίρεστε