Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ 2-1. Έκανε τα εύκολα δύσκολα

Κυριακή 30/3/08
28η αγωνιστική
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Καφές (1-0), 67’ Καφές (πεν. 2-0), 83’ Κουτσομήτρος 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Στεργάκης – Αρχοντογιάννης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Χαρίσης, Πέικος, Λαμπριανίδης, ΝΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, Φάκκας, Κιρκιλιανίδης (51’ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ), Λιάσκος (68’ Νοτόπουλος), Σαλτουρίδης (54’ Παππάς), Καφές, Κίτσας, ΔΟΥΜΑΣ.
ΓΑΛΑΤΙΝΗ: ΧΑΤΖΗΣ, Γιάννης (73’ Ηλίας), ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Δημητριάδης (59’ Τσάφης), Πετρόπουλος, Τσιόρκας, Μαντζιάρης, Κίλης, ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ, Παπαμιχαήλ, Ζάρζος (68’ Παπανώτας).
Τα εύκολα δύσκολα παραλίγο να κάνει η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της με την ομάδα της Γαλατινής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο συννεφιασμένο δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας παρουσία μικρού αριθμού φιλάθλων. Σίγουρα η νίκη αυτή όπως είπε και στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Αλεξάνδρειας βάζει το πρώτο λιθαράκι στην υπόθεση «και μαθηματική παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».
Το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο αφού οι πράσινοι του Μ. Αλεξιάδη ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας και την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες για να τριπλασιάσουν το τελικό σκορ υπέρ τους. Μετά το 2-0 ήρθε η επανάπαυση από πλευράς Αλεξάνδρειας που έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους. Μοιραία ήρθε τόσο η ισοφάριση όσο και η πίεση στα τελευταία λεπτά στα καρέ του Χαρίση που ωστόσο δεν χρειάστηκε να ανησυχήσει πολύ.
ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από την Αλεξάνδρεια για ακόμα μία αγωνιστική ξεχώρισε ο Δούμας, πολύ καλή παρουσία είχε ο νεαρός Νατσιούρας ενώ ο Αθανασιάδης μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (51ο λεπτό) έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα των πρασίνων.
Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισε η παρουσία του τερματοφύλακα Χατζή που σε πολλές στιγμές αποσόβησε βέβαιες παραβάσεις της εστίας του. Πολύ καλή απόδοση είχε ο νεαρός Στεργιόπουλος ενώ ο Κουτσομήτρος απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ 91’
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ:
«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα για να επιτευχθεί και μαθηματικά η παραμονή της Αλεξάνδρειας στην κατηγορία. Έχουμε να κάνουμε τουλάχιστον άλλα δύο βήματα. Από κει και πέρα δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο σημερινό παιχνίδι και να δούμε την συνέχεια με την ίδια σοβαρότητα με την οποία είδαμε το σημερινό παιχνίδι. Σήμερα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και δυσκολέψαμε για ακόμα μία φορά το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Θα ήταν άδικο να τελείωνε το σημερινό παιχνίδι ισόπαλο μετά από τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Πιστεύω πως από δω και πέρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν πολλά αγωνιστικά λεπτά στην διάρκεια του πρωταθλήματος όπως κάναμε και σήμερα για να μπορέσουν και αυτοί να αποδείξουν την αξία τους και το γεγονός πως δεν βρίσκονται άδικα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: